Nedim Şener: 'Devleti FETÖ'ye teslim edeceğiz' deyin olsun bitsin!

Hürriyet yazarı Nedim Şener, katıldığı yayında KHK'lılardan özür dileyip haklarını iade edeceklerini söyleyen CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şener, 'Devleti FETÖ'ye teslim edeceğiz' deyin olsun bitsin! dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, katıldığı bir televizyon programında 15 Temmuz darbe girişimi ardından KHK ile ihraç edilenlere desteğini yineledi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılarla ilgili "Tüm hakları ilk bir ayda iade edilecek, kamuda göreve başlayacak ve özlük hakları iade edilecek" açıklamasını hatırlatan Tanrıkulu, "Bu bir maddelik düzenlemedir. Tüm hazırlıkları yapılmıştır şu anda." ifadesini kullandı.

"İLK YAPACAĞIMIZ İŞLERDEN BİRİ"

"Olası bir iktidar değişiminde ilk yapacağımız işlerden biri bu yurttaşlarımızdan özür dilemek, onlarla helalleşmek ve haklarını iade etmek olacak." şeklinde konuşan Tanrıkulu, "Aynı zamanda buna sebebiyet verenlerden hesap soracağız." dedi.

Hürriyet yazarı Nedim Şener, Tanrıkulu'nun bu açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Sezgin Tanrıkulu'nun katıldığı yayının görüntüleri paylaşan Şener, paylaşımına şu notu düştü;

"CHP iktidarında ilk bir ayda bütün KHK’lıları iade edip, özür dileyeceklermiş!!!

'Devleti FETÖ’ye teslim edeceğiz' deyin olsun bitsin…."

 

 

Nedim Şener: 'Devleti FETÖ'ye teslim edeceğiz' deyin olsun bitsin! ile ilgili etiketler Nedim Şener KHK FETÖ Sezgin Tanrıkulu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.