Nedim Şener: CHP'li bir milletvekili, yardım kartlarının PKK'lıların ailesine ulaşmasına aracı oldu

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener 'Memleket Aşkına'nın yeni bölümünde İstanbul Büyükşehir Belediyesinde PKK bağlantılı kişilerin işe alınmasını konuştu. Burada İBB'nin yardım kartlarının terörist ailelerine dağıtıldığına değinen Nedim Şener, "CHP'den en çok ihaleyi alan milletvekili haberleri çıkmıştı. Birisi var, bu kartların oraya ulaşmasında aracı oluyor." dedi.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan terör bağlantılı personellerle ilgili özel teftiş başlattı. Bakanlıktan yapılan açıklamada konunun tüm yönleriyle soruşturulacağı ifade edildi.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde İBB'de yaşanan skandal kadrolaşmayı konuştu.

Geçtiğimiz günlerde "Muhtaç ailelere gönderilen kartlardan 300-400 tanesinde bu derneğe veriyorlar, o kartlar da PKK terör örgütü üyeleri, devletle silahla çatışanların ailelerine gidiyor. Öldürülen PKK'lıların ailelerine gidiyor. Onlara da 'değer ailesi' deniyor, bu adı da Öcalan koydu. Bu kartlara o adı veriyorlar." açıklamasında bulunan Nedim Şener, konuya ilişkin yeni detaylar paylaştı.

"BİRİSİ VAR, BU KARTLARIN ORAYA ULAŞMASINDA ARACI OLUYOR"

Şener, "CHP'den en çok ihaleyi alan milletvekili haberleri çıkmıştı. Birisi var, bu kartların oraya ulaşmasında aracı oluyor. Yine söylüyorum; Amerikan hukuku. Bu ülke teröristler için cennet. Seni baskı altına alacak hukuk işlemez hale gelecek. Herhangi bir IŞİD'linin ailesine finansman sağlayan bir derneğin üzerinden New York Belediyesine girse birisi, oradan da yardım kartları bu ailelere ulaştırılsa onu yapan adamı duman etmezler mi kardeşim? Onu alan personel müdürünü, onun müdür yardımcısını, onun şefini almazlar mı kardeşim?" ifadelerini kullandı.

 

Nedim Şener: CHP'li bir milletvekili, yardım kartlarının PKK'lıların ailesine ulaşmasına aracı oldu ile ilgili etiketler Nedim Şener İBB İçişleri Bakanlığı teftiş terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.