Nedim Şener: CHP aldığı hasarla yoluna devam eder ama İmamoğlu'nun yaralarının iyileşmesi zaman alır

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi sonrası gelen tepkiler ve verilen yanıtlar bir 'zincirleme kaza' olarak niteledi. Şener, "Şimdi hasar tespit zamanı, yalnız bindikleri “otobüs” CHP’nin üzerine kayıtlı. Benzetme yerindeyse CHP, aracın hasarını sigortadan alır. Araç hasarla da olsa yoluna devam eder ama İmamoğlu’nun aldığı yaraların iyileşmesi hayli zaman alır gibi" dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile fotoğraf vermesi büyük tepki çekmişti. İmamoğlu ise daha önce kendisine destek verenlerin tepkileri sonrası 'Vız gelir tırıs gider' demişti. İmamoğlu'nun bu sözleri ise tartışmaları daha fazla alevlendirdi.

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, 2018'deki seçimde Muharrem İnce'nin peşinden gidenlerin sonrasında ise İmamoğlu'nu desteklediğine dikkat çekti. İmamoğlu için içi boş bir kahraman imajı yaratıldığının altını çizen Şener, "Başarısının sırrının, terör örgütü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP yönetiminin verdiği ve HDP Eş Başkanı Sezai Temelli tarafından dile getirilen, “Kürdistan’da biz kazanacağız, Batı’da da AKP-MHP’ye kaybettireceğiz” sözlerine bağlı olduğunu biliyordu" ifadelerini kullandı.

Şener, İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde verdiği fotoğraf ve gelen tepkilere yanıtını bir 'zincirleme kaza' olarak niteleyerek, "Şimdi hasar tespit zamanı, yalnız bindikleri “otobüs” CHP’nin üzerine kayıtlı. Benzetme yerindeyse CHP, aracın hasarını sigortadan alır. Araç hasarla da olsa yoluna devam eder ama İmamoğlu’nun aldığı yaraların iyileşmesi hayli zaman alır gibi..." dedi.

Nedim Şener'in "Kampanyanın sonu" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Bugünlere geldik, Ekrem İmamoğlu’nun, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Karadeniz’den başlattığı yolculuk onun arkadaşı ve basın sözcüsü Murat Ongun’un emeğiyle bir iletişim kazasına dönüştü. Delicesine tapanların eleştirilerine, İmamoğlu-Ongun ikilisinin aşağılamayla cevap vermesi ölümcül zincirleme kaza halini aldı.

Şimdi hasar tespit zamanı, yalnız bindikleri “otobüs” CHP’nin üzerine kayıtlı. Benzetme yerindeyse CHP, aracın hasarını sigortadan alır. Araç hasarla da olsa yoluna devam eder ama İmamoğlu’nun aldığı yaraların iyileşmesi hayli zaman alır gibi..."


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Nedim Şener: CHP aldığı hasarla yoluna devam eder ama İmamoğlu'nun yaralarının iyileşmesi zaman alır ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.