‘BUNLAR ‘A’ ÇOCUKLARI!…’

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber programcısı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, Hatay Belen’de ormanları yakan terör örgütü PKK’nın hainliği ve HDPnin terör örgütünün eylemleri karşısındaki sessizliği ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik erken seçim 'ricasını' konuştu.

ŞENER: BEYNİ YIKANMIŞ HAİNLER, SADECE İNSANLARA DEĞİL DOĞAYA DA ZARAR VERİYOR!

Ormanları yakan PKK’nın hainliğini değerlendiren Nedim Şener, "Terör örgütü PKK ne zaman sahada sıkışırsa içeride iki şey olur. Birincisi eylem ve saldırılarına ağırlık verir. İkincisi de PKK’nın siyasi ayağı olan HDP, bir anda demokrasi, onun yancıları da ‘kürt sorunu’, insan hakları gibi sözlerle gündem belirlemeye çalışırlar. Yıllardan beri belli olan bir stratejidir bu. 'A çocukları' dediğimiz, artık siz ne derseniz diyin reklamını yapmamak için 'A çocukları' diyorum. Kimin çocukları olduğu bilinmeyen beyni yıkanmış hainler sadece insanlara değil doğaya da zarar veriyorlar. En korkunç olanı da bunu sürdürecekleri açık. Bu A çocukları, bu tür saldırılarını yoğunlaştıracaklarını ilan ediyorlar." ifadelerini kullandı.

‘BUNLAR ‘A’ ÇOCUKLARI!…’

YARAR: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PROPAGANDASINI YAPMAK DÜNYANIN NERESİNDE LEGAL?



Mete Yarar ise PKK’nın siyasi uzantılarını değerlendirirken, "PKK’yı her seferinde tanımlamak zorunda kalmak gibi bir hata yapıyoruz. Bir terör örgütünü kaç defa daha tanımlayabilir, insanlara anlatabilirsin? PKK’nın çocuk ve gençleri kaçırmasından, evleri, iş yerlerini, ormanları yakmasından, insan kaçakçılığından silah kaçaklığına kadar dünyada yasal olmayan ne kadar suç varsa işlemediği bir suç kaldı mı? Biz neden her defasında PKK terör örgününün yüzünü anlatmaya çalışıyoruz? Bundan sonra, başka bir şey yapalım. PKK terör örgütü zaten Türkiye’de terör örgütü olarak ilan edildi. Sorun şurada başlıyor PKK terör örgütünün arkasından siyaset yapmaya çalışanlar, PKK terör örgütüyle beraber kendisine alan açmaya çalışanlar, PKK terör örgütü üzerinden ya da onun siyasallaşmış uzantıları üzerinden anlatmaya çalışmak çok daha doğru geliyor. Bu adamlar hep sessizdiler, orman yandılar diye sessiz kalmıyorlar ki. Türkiye’de bir patlama oluyor, onun faili yok. Faili meçhul bombalı eylem. Adam üstleniyor, orman yangınlarında yaşadık ‘ben yakıyorum’ diyor, öbürü diyor ki ‘yanılıyorsun, sen yakmıyorsun’ diyor. Bunları söyleyenleri dillendirmek lazım. Terör örgütünden cezasını zaten alıyor. Bu kadar terör örgütünün propagandasını yapmak dünyanın neresinde legal? Güç almasından ötürü diğer insanları da zehirliyor, insanlar üzerinde baskı unsurları oluşturuyorlar. Saldıranlar ve birçok yanlışı yapanlar sizce demokratik mi? Hak hukuk mu bilirler? Ahlaklılar mı? Örf, adet ve geleneklerine uygun mu davranıyorlar? Kime ahkam kesiyorlar da ahlak dersi verecek durumları var? Bizim bunu konuşmamız lazım. Vatansever dediğin, ülkeyi seven insanların artık bu noktada bir araya gelmesi gerekiyor. Biz zaten fazlayız. Bu ülkenin ayakta durmasının en büyük sebeplerinden biri, dünyanın birçok ülkesinden rapor yayınlandığında Türkiye’deki birlik beraberlik oranı %90’ların aşağısına düşmüyor. Bu %5’lik kesim bizi neden bu kadar çok mahvedebiliyor? Bizi nasıl bu kadar demoralize edebiliyor? Bunu sormak lazım. Bu sorunun cevabı hiç sorulmadı. Bombalı eylemi üstleniyorlar, ‘PKK terör örgütüdür' diyemiyorlar." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘BUNLAR ‘A’ ÇOCUKLARI!…’ - Resim : 2

‘BUNLAR ‘A’ ÇOCUKLARI!…’ ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener PKK Devlet Bahçeli orman yangınları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.