Dövizdeki yükseliş sokağı hareketlendirdi! 'Asıl mesele bu süreci provoke edenler!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkınaprogramının yeni bölümünde, İstanbul ve Ankara'daki kur protestolarını, CHP'nin KHK ile atılan FETÖ'cülerden sonra, FETÖ'cülerin yürüttüğü askeri öğrenci kampanyasına desteğini, CHP'li Engin Altay'ın HDP - PKK ilişkisinine yönelik tepki çeken açıklamalarını, 'Ebubekir' kod adlı FETÖ'cü Fatih'in itirafçı olmasıyla birlikte askeri lise var harp okulu öğrencilerine yapılan FETÖ zulmünü masaya yatırdı.

"ASIL MESELE BU EKONOMİK KRİZ SÜRECİNİ PROVOKE EDENLER"

Nedim Şener, "Provokasyon yapmak isteyenler olacaktır, önemli olan buna zemin hazırlamamaktır. Devletin tasarrufçu yönelime gitmesi gerekiyor. Kriz olmadan önce alınması gereken önlemler var. Bunun için de şeffaflık gerekiyor. Bu tür meseleler birileri tarafından kullanılmak istenir. Sokağa çıkan, çıkmayana hakaret bile ediyor. Ekonomik krizin en çok etkilediği kesimler gözünü siyasete dikmiş ve çözüm bekliyor. Birileri de 'hükümet istifa' diye bağırıyor. Mesele bu süreci provoke edenler. İnsanları sokağa sürüp, sonu nasıl olacağını bilmediğiniz olayların içine atmayın. Provoke ederken başına bir şey gelir, siz de onu mağdur ederek kendinizi kahramanlaştırırsınız. Kalıcı olan asıl mesele ekonomik sorunlardır, çözümü için de hükümet çok şeffaf olacaktır.

"HDP VE DEMİRTAŞ'IN PATRONU PKK'DIR. DEMİRTAŞ'I PAZARLAYAN BİR CHP - HDP ORTAKLIĞI VARDIR"

PKK tarafından konuşmayan kimse kalmadı. Bu durum helalleşme projesinin 'hevalleşme' olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Demirtaş; bu lafın üzerine hadi bir söz söyle, cevap ver. 'Ne özerkliği? Biz kırdığımız kalpleri düzeltmek istiyoruz' desin. HDP ve Demirtaş'ın patronu PKK'dır. Demirtaş'ı pazarlayan bir CHP-HDP ortaklığı vardır.

"ASKERİ OKULLARA KAYIT YAPTIRANLARIN TAMAMINA YAKINI FETÖ'CÜ"

Askeri okullara kayıt yaptıranların tamamına yakını FETÖ'cü. 16 bin öğrencinin aday numaraları şifrelemeye uyuyor. FETÖ'cülerin en büyük korkusu katılanların itirafçı olmaları. Gencecik çocukları haine çevirdiniz, hayatlarını kararttınız ve devlet düşmanı yaptınız. 'Devran dönecek, geleceğiz' diyor, hangi siyasi parti size yol açacak? Tankın önüne yatan adamı korkutabilir misiniz?" ifadelerini kullandı.

"ŞUNLARI YİYİN, ŞUNLARI YAPIN DEMEYİN. YAPILACAK ŞEY EKONOMİYİ DÜZELTMEKTİR"

Mete Yarar, "Yaşanan her ekonomik krizde toplumdan sabır ve olayları doğru okumaları istenir. Ancak biraz daha öteye gidilmenin bir sınırı olmalı. Topluma ne yapacağı ve ne yapılmayacağı söylendiğinde bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Küçükken babam devletin bir dönem imkanları maaşları ödeyemediği dönemlerde kendilerine kupon vermişler. Daha sonra o kuponları tahsil edip parasını alıyorlarmış. En büyük ekonomistler dar gelirli insanlar. Ay sonunu getirmek için buldukları formülleri kimsenin bulması mümkün değil. Şunları yiyin, şunları yapın demeyin. Yapılacak şey ekonomiyi düzeltmektir." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Dövizdeki yükseliş sokağı hareketlendirdi! 'Asıl mesele bu süreci provoke edenler!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.