Nedim Şener: ABD Türkiye'de bir iç çatışma çıkarmadan durmayacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, SuperHaber'de yayınlanan “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde ABD'nin Afganistan'dan çekilme stratejisine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şener, "Kalıbımı basıyorum bu ABD, Türkiye'de bir iç çatışma çıkarmadan durmayacak. Afganistan operasyonunda 'ABD yenildi, çekildi, gidiyor diyenlere katılmıyorum. ABD bölgede inanılmaz bir kaos potansiyeli olan yapı bıraktı." dedi.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde Afganistan'da yaşanan gelişmeleri ve son günlerde tartışmaya yol açan göçmen meselesini mercek altına aldı.

"BU DALGA TÜRKİYE'Yİ DE İÇİNE ALIYOR"

Afganistan'da yaşanan olayları ABD'nin bölgeden çekilmesi çerçevesinde değerlendiren Nedim Şener, dikkat çeken tespitlerde bulundu. İşte Nedim Şener'in konuya ilişkin değerlendirmeleri;

"Kalıbımı basıyorum bu ABD, Türkiye'de bir iç çatışma çıkarmadan durmayacak. Afganistan operasyonunda 'ABD yenildi, çekildi, gidiyor diyenlere katılmıyorum. ABD bölgede inanılmaz bir kaos potansiyeli olan yapı bıraktı. Çin, Pakistan, Rusya ve İran'ın tam ortasında inanılmaz bir kaos stratejisi var. Bu dalga Türkiye'yi de içine alıyor. Oradan gelen göçmen dalgası Türkiye içinde nasıl bir iç çatışmaya dönme potansiyeli taşıyor görün.

"BEDELİNİ MASUM İNSANLAR ÖDÜYOR"

Bunların hepsi ABD'nin stratejisi. Bunu lütfen görün. Türkiye'deki siyasetçiler, kanaat önderleri sosyal medyada kızıştırmaya çalışıyor. Seçmen tabanında sözü dinlenen insanlar bu yalanlarla dezenformasyonla toplumu birbirine kırdırmaktan vazgeçsinler. Bunun bedelini onlar değil, masum insanlar ödüyor."

Nedim Şener: ABD Türkiye'de bir iç çatışma çıkarmadan durmayacak! ile ilgili etiketler Afganistan Nedim Şener ABD göçmen iç çatışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.