Nedim Şener: 17-25 Aralık süreci yaratılmaya çalışılıyor

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Memleket Aşkına programında Türkiye'de oluşturulmak istenen ortamı dikkat çeken ifadelerle anlattı. Şener, "Sedat Peker'in açıklamaları ile beraber Sezgin Baran gündeme geldi. Bir anlamda 17-25 Aralık süreci yaratılmaya ve öyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor." dedi.

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Memleket Aşkına programında FETÖ'nün Rus muhalif Navalny planına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nedim Şener şu ifadeleri kullandı;

"FETÖ'cüler kumpas kurdukları namuslu askerlerin yanına bile gelemez. Onlar yurt dışından verebilecekleri her türlü zararı verirler. FETÖ'cülerin örgüt elemanları dahil olmak üzere FETÖ'nün merkez karargahına nefret ve kin kusuyor. Türkiye'de yaşayanları %98'i FETÖ'den nefret ediyor. Rusya'da Navalny'nin belli bir siyasi karşılığı var. FETÖ'cülerin demokrasi ya da insan haklarıyla nasıl bir siyasi karşılığı olabilir? Yeşil, Özcan, Dumanlı Gülen öldükten sonra yerine gelecekler üzerinde etkili olacak isimler."

17-25 ARALIK SÜRECİNE DİKKAT ÇEKTİ

Nedim Şener, "Örgütün beyin takımını teslim etmesi anlamına gelir. Bu da olasılık dışı bir durum. Bunların Türkiye'ye gelme ihtimali yok. Yaptıkları şu, doğrudan ABD bunları kolluyor. STK adı altında yeni bir kampanya başlayacaktır yakında. Onun altyapısı bu. 17-25 Aralık sürecinde, bazı medyanın gündeminde özellikle Sedat Peker'in açıklamaları ile beraber Sezgin Baran gündeme geldi. Olay bir anlamda 17-25 Aralık süreci yaratılmaya ve öyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor." dedi.

Nedim Şener: 17-25 Aralık süreci yaratılmaya çalışılıyor ile ilgili etiketler FETÖ Nedim Şener Sedat Peker Memleket Aşkına

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.