Necmettin Erbakan dizisi geliyor!

TRT ekranlarında Saadet Partisinin eski Genel Başkanı ve eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatan bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili detayları Milli Görüş’ün yayın organı Milli Gazete yazarı Adnan Öksüz bugünkü köşe yazısında ele aldı.

Milli Görüş’ün yayın organı Milli Gazete köşe yazarlarından Adnan Öksüz, bugünkü köşe yazısında Milli Görüş’ün lideri, Saadet Partisinin eski Genel Başkanı ve eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın dizisinin çekileceğini açıkladı.

Öksüz, dizinin TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayacağını da ifade etti.

Necmettim Erbakan ile ilgili dizinin nasıl bir dizi olacağını merakla beklediğini ifade eden Öksüz, çekimlere başlandığını ve devam ettiğini belirtti.

Necmettin Erbakan dizisi geliyor!

ÜNLÜ KÖŞE YAZARLARIYLA SERİ RÖPORTAJLAR SÜRÜYOR

Dizi ile ilgili bazı ünlü köşe yazarları ile seri röportajların sürdüğünü kaydeden Öksüz, TRT'nin 1991 yılında Uğur Dündar'ın sunumuyla ekranlara gelen 'İşte Hayatınız' isimli programda Necmettin Erbakan'ın ağırlandığını hatırlattı.

Necmettin Erbakan'ın 2010 yılında tekrardan Uğur Dündar'ın programına katılan ve 1991 yılındaki programdan “Sizinle yıllarca önce tekrar bir röportaj yapmıştık. İşte Hayatınız... Bu Türkiye sathında çok yaygın ve meşhur bir röportajdır. Bu röportajı yaptık, arkadan başbakan olduk…” sözlerini anımsatan Öksüz, yazısını şöyle sürdürdü:

"Millî Görüş Lideri, Uğur Dündar'ın, “Tekrar başbakan olma iddianız mı var?” sorusuna ise şöyle cevap vermişti:

“İddia değil, zarureti görüyoruz. Bu zaruretten dolayı, başbakanlığın yolu buradan geçtiği için buraya geldik. İnşallah bu röportaj da yeni başbakanlığın kapısını açacaktır latifesiyle söze başlamak istiyorum…”

***

Bakalım, TRT’nin Erbakan Hoca hakkındaki dizisi nasıl bir program olacak.

Ben de merak içindeyim…"

ADNAN ÖKSÜZ'ÜN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Necmettin Erbakan dizisi geliyor! ile ilgili etiketler TRT Necmettin Erbakan Milli görüş Adnan Öksüz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.