Necla Mursi kimdir? Muhammed Mursi'nin eşi öldü mü?

Necla Mursi kimdir? Muhammed Mursi mahkeme salonunda hayatını kaybetti. Mursi'nin şehit olmasından sonra Necla Mursi'nin de yaşamını yitirdiği iddia edildi. Peki Necla Mursi kimdir? Muhammed Mursi'nin eşi öldü mü?

Necla Mursi kimdir? Muhammed Mursi mahkeme salonunda hayatını kaybetti. Mursi'nin şehit olmasından sonra Necla Mursi'nin de yaşamını yitirdiği iddia edildi. Peki Necla Mursi kimdir? Muhammed Mursi'nin eşi öldü mü?

Suudi Arabistan medyası, Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin eşi hakkında skandal bir habere imza attı.

Arabistan kaynaklı medya, Mursi'nin eşi Necla Mahmud'un, eşinin şehadetinden iki gün sonra vefat ettiğini iddia etti.

Suudi Arabistan Müslüman kardeşler cemaatini terörist örgüt ilan etmişti.

Mursi'nin şehadetinin ardından böyle bir yalan haber yaparak temennilerini ortaya koymuş oldu.

Hakkında yalan haber yapılan Mursi'nin eşinin sağlık durumu gayet iyi olduğu, eşinin vefatını büyük bir sabır ve metanetle karşıladığı öğrenildi.

"EŞİMİN ŞEHİT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Muhammed Mursi’nin eşi Necla Mursi, eşinin saat 5’te defnedilmesinden birkaç saat sonra Facebook sayfasından bir açıklama yapmıştı.

Necla Mursi, Sisi iktidarının doğduğu yere defnedilmesine izin vermediği için eşinin Kahire’deki İhvan-ı Müslimin önderlerinin bulunduğu mezarlığa gömüldüğünü söyledi.

Necla Mursi, “Eşimin şehit olduğunu düşünüyorum. Allah olanlar hakkında hükmünü verecektir” dedi

.Eşinin cenazesinin Kahire’nin güneyindeki Liman Tura cezaevinde yıkandığını söyleyen Mursi, cenaze namazının da hapishanenin mescidinde kılındığını belirtti.

Bir saat süren Şehid Muhammed Mursi’nin cenazesinde Sisi cuntası hiçbir Mursi yanlısının cenazeye katılmasına izin vermedi.

MUHAMMED MURSİ’NİN EŞİ KİMDİR?

Necla Mahmud, 1962'de Mısır'ın başkenti Kahire'nin bir banliyösü olan Ain Sems'de doğdu.Mısır'da ilköğretimini ve liseyi okudu, sonra ABD'ye giderek orada eğitim gördü.

Amerikalı müslümanlar için çalışmalar yaptı.ABD'de bulunan Kaliforniya İslami Merkezi'nde görev aldı.Ardından Müslüman Kardeşler çatısı altında çalıştı.

1979'da Muhammed Mursi ile ABD'de tanıştı ve hayat arkadaşı oldu.

 

Necla Mursi kimdir? Muhammed Mursi'nin eşi öldü mü? ile ilgili etiketler Mısır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.