Necati Şaşmaz'dan 'Kurtlar Vadisi Kaos' açıklaması!

Yıllar önce yayınlanan ve günümüzde hala tekrar bölümleri izlenen Kurtlar Vadisi'nin, "Kurtlar Vadisi Kaos" adıyla yeniden çekileceği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Diğer taraftan söz konusu dizinin ne zaman başlayacağı en çok merak edilen konular arasında. Konu hakkında Necati Şaşmaz ile görüşen gazeteci Ali Eyüboğlu tüm detaylarını anlattı.

Yıllar önce yayınlanan dizide Savcı Leyla karakterine hayat veren Çiğdem Batur ve Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos'un kadrosunda da yer alacağı yönündeki iddiaları, "Böyle bir teklif yok" diyerek reddetmişti. 

"HAYRANLAR, SHOW TV'DE KARAR KILDI"

Dizinin yıllar sonra gündem olmasıyla ilişkin bir yazı yazan Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, şunları belirtti:

"Kurtlar Vadisi Kaos dizi başlayacak mı?" isimli yazısında şunları yazdı: "Yazılanlara bakılırsa 'Kurtlar Vadisi Kaos' çoktan ekranlarda olmalıydı; ama değil. 'Kurtlar Vadisi Kaos' için birçok kanalın adını telaffuz eden dizinin fanları, sonunda Show TV'de karar kıldı. Ancak kanal yönetimi bunu doğrulamadı. 'Kurtlar Vadisi' internette çok tıklandığından sosyal medyada çok beğenildiğinden mi bilmiyorum, haberlerin ardı arkası gelmedi."

ÇİĞDEM BATUR VE KENAN İMİRZALIOĞLU İDDİALARI YALANLADI

Kurtlar Vadisi'nde "Savcı Leyla"yı canlandıran Çiğdem Batur, Instagram'da yaptığı canlı yayın sırasında gelen, "Kurtlar Vadisi Kaos'ta yer alacağınız iddiası doğru mu?" sorusuna, "Doğruluk payı yok" diye yanıt vermişti.

İnternette 'Kurtlar Vadisi Kaos'u köpürtmeye devam edenler 'Kim Milyoner Olmak İster?' ekrana ara verince bu kez yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nu da dizinin kadrosuna dahil etti. İmirzalıoğlu, 'Arkadaşlar teklif geldiğini ben de gazetelerden okudum. Oyunculuğu bırakmadım. Teklif gelirse bakarız' ifadelerini kullanarak iddialara son noktayı koymuştu.

Konuyla ilgili bilgi almak için Necati Şaşmaz'la görüşen Ali Eyülboğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:

Kanal yalanladı, dizide oynayacakları yazılanlar, 'Haberimiz yok' dedi. O zaman bu yazılanların kaynağı ne? Kanaatim o ki, Necati Şaşmaz'ın 'Kaos' üzerine yaptığı açıklamalar 'Kurtlar Vadisi' fanlarını da umutlandırıp gaza getirdi. 'Bir şeyi 40 defa söylersen olur' derler. 'Olumlamanın gücü'ne inanan Necati Şaşmaz ve 'Kurtlar Vadisi' fanlarınınki de o hesap. Nereden mi çıkardım bunu?

NECATİ ŞAŞMAZ'DAN KAFA KARIŞTIRAN YANIT: BU MERAK MI, BUMERAG MI?

'Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor' haberleri internette ilk çıkmaya başladığında basın danışmanına mesaj atıp, Necati Şaşmaz'ın bu konudaki görüşünü istedim. 'Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekrana dönecek mi?' soruma o gün Necati Şaşmaz'ın verdiği yanıt şuydu: 'Bu merak mı? Bumerang mı?' Bir soruya soruyla yanıt vermek 'Evet' veya 'Hayır' yerine 'Havet' demek; kırmızı ya da yeşil ışık yerine sarı ışık yakmak demek!"

Necati Şaşmaz'dan 'Kurtlar Vadisi Kaos' açıklaması! ile ilgili etiketler Necati Şaşmaz Ali Eyüboğlu Kurtlar Vadisi kurtlar vadisi kaos
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.