Necati Şaşmaz kimdir? Neden hastaneye kaldırıldı? Son dakika Necati Şaşmaz sağlık durumu!

Necati Şaşmaz kimdir? Son dakika Necati Şaşmaz sağlık durumu! Televizyon ekranlarının unutulmaz dizisi Kurtlar Vadisi'ndeki Polat Alemdar karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran 50 yaşındaki ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, 3 sat süren bir operasyonunun ardından yoğun bakım servisine kaldırıldı. yapılan haberlerin ardından Şaşmaz'ın hayranları ünlü ismin sağlık durumu hakkında araştırma yapmaya başladı. Ayrıntılar haberimizde...

Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Polat Alemdar rolü ile tanınan oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz, dün öğle saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Şaşmaz'ın anjiyo ameliyatının 3 saat sürdüğü ve yoğun bakım servisine kaldırıldı. Yapılan haberlerin ardından Necati Şaşmaz'ın yaşamına dair ayrıntılar ve sağlık durumu hakındaki detaylar büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Necati Şaşmaz kimdir? Son dakika Necati Şaşmaz sağlık durumu!

Necati Şaşmaz kimdir? Neden hastaneye kaldırıldı? Son dakika Necati Şaşmaz sağlık durumu!

NECATİ ŞAŞMAZ SON DAKİKA SAĞLIK DURUMU

Necati Şaşmaz'ın ailesi, ünlü oyuncunun sağlık durumu yaptığı açıklamada, iddiaların abartıldığı kadar olmadığı rutin kontroller sırasında Şaşmaz'ın küçük çaplı bir damar açma operasyonu geçirdiğini belirtti. Diğer taraftan Şaşmaz, operasyon sonrasında ofisine dönerek çalışmalarına devam etti.

NECATİ ŞAŞMAZ KİMDİR?

15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır ve aslen Zazadır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır. Gençlik yıllarını Ankara'da geçiren Necati Şaşmaz'ın asıl mesleği turizmcilik olarak biliniyor. Eğitimini tamamladıktan sonra 6 yıl ABD'de yaşadı. Daha sonra hayatını Türkiye'de sürdüren ünlü oyuncu, Ankara'da sigorta acenteliği yaptı.

2000 yılında yönetmen Osman Sınav ile tanıştı. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Oyunculuk teklifini kabul ederek 'Kurtlar Vadisi' projesine dahil oldu. 2003-2005 yılları arasında yayınlanan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Polat Alemdar' karakteriyle başrol oynadı. Dizinin ilk iki sezonunun senaristliğini kardeşi Raci Şaşmaz yazdı. Ayrıca dizide sadece bir bölüm görünene 'Ali Candan' karakterini Raci Şaşmaz oynadı.

2007-2016 yılları arasında bu kez yapımcısı olduğu 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde 'Polat Alemdar' karakterini oynamaya devam eden Necati Şaşmaz; 'Kurtlar Vadisi Irak', 'Kurtlar Vadisi Filistin', 'Kurtlar Vadisi Vatan' sinema filmlerini çekti ve başrol oynadı. 2022 yılında müzik dünyasına atıldı, sözlerini yazdığı şarkıları seslendireceğini ve anlaştığı bazı şarkıcılara vereceğini açıkladı.

 

 

Necati Şaşmaz kimdir? Neden hastaneye kaldırıldı? Son dakika Necati Şaşmaz sağlık durumu! ile ilgili etiketler Necati Şaşmaz Hastane Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.