Ne Yaptın Tarık Mengüç! Restoranda Çikolatayı Ellerine Döküp Yemesi Sosyal Medyada Olay Oldu

Şarkıcı Tarık Mengüç inanılmaz bir olaya imza attı. Tarık Mengüç gittiği bir restoranda çikolatayı ellerine döküp yedi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Tarık Mengüç'ün çikolatayı ellerine döküp yedi. Ünlü roman sanatçı Tarık Mengüç'ün, gittiği restoranda kendisine sunulan akışkan çikolatayı ellerine döküp yaladığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İşte o görüntüler...

Tarık Mengüç Kimdir?

Son dönemin en çok konuşulan roman şarkıcılarından Tarık Mengüç, 20*4 yılında çıkardığı Şakşuka isimli şarkıyla tanındı. 1972 İstanbul doğumlu olan Mengüç, roman bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.

Ne Yaptın Tarık Mengüç! Restoranda Çikolatayı Ellerine Döküp Yemesi Sosyal Medyada Olay Oldu

Seda Sayan, Kibariye, Bülent Serttaş gibi birçok ünlü sanatçıya beste yapan Tarık Mengüç, Ebru Gündeş ve İbrahim Tatlıses'e de vokallik yapmıştır.

 

 

 

Ne Yaptın Tarık Mengüç! Restoranda Çikolatayı Ellerine Döküp Yemesi Sosyal Medyada Olay Oldu ile ilgili etiketler tarık mengüç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.