Ne yapacaklarını şaşırdılar!

Ados ismiyle bilinen rapçi Adem Oslu, “Susamam” adlı şarkıda yer aldığı için kendisine kiralık ev verilmediğini dile getirdi. Kurgu yaptığı düşünülen rapçi takipçilerinin sert tepkisiyle karşılaştı.

Şanışer” olarak bilinen Sarp Palaur’un 17 rap sanatçısıyla birlikte söylediği “Susamam” adlı şarkıda yer alan isimlerden biri olan Adem Oslu, kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu.

“Ados” olarak bilinen Oslu, söz konusu şarkı nedeniyle kendisine kiralık daire verilmediğini söyledi:

Ne yapacaklarını şaşırdılar!

Sen susamamcısın dediler kiralık ev vermediler. Bu da geldi başımıza ahahaha.”


Dikkat çekmek için kurgu yaptığı düşünülen Oslu, daha sonra takipçilerinden gelen tepkiler üzerine de şu açıklamayı yaptı:

Yaşadığım bir şeyi paylaşıyorum yalancı oluyorum. Ev sahibinden farkınız yok valla. Paylaşmadıklarımızı duysanız demek neler olacak. Böyle bir yalanla ünlü mü olacağım nedir yani? Bunu düşünecek kadar aciz biri olmadım hiç. Tanımayı deneyin, Seversiniz belki beni.”

Ne yapacaklarını şaşırdılar! - Resim : 2

Ne yapacaklarını şaşırdılar! ile ilgili etiketler Twitter Şanışer ados susamam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.