Ne Survivor ne de diziler, işte gecenin kazananı!

Birbirinden iddialı yapımların yarıştığı perşembe akşamının reytinglerdeki galibi Akhisarspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması oldu.

Dün akşam ATV ekranlarında yayınlanan Akhisarspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması reytinglere damga vurdu.

BİRİNCİ SIRAYA OTURDU

Total'de ATV'de yayınlanan Akhisarspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması birinci sıraya otururken, ikinci sırada Fox TV'de yayınlanan Bizim Hikaye dizisi, üçüncü sırada ise Star TV'de yayınlanan Avlu dizisi yer aldı.

 AB'DE SIRALAMA DEĞİŞTİ

AB'de ise Akhisarspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması birinci sırada yer alırken, ikincilik Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in, üçüncülük ise TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasının oldu.

İşte dün akşamın reyting sıralaması;

Ne Survivor ne de diziler, işte gecenin kazananı! - Resim : 2

 

Ne Survivor ne de diziler, işte gecenin kazananı! ile ilgili etiketler 10 Mayıs reyting Survivor Avlu Vatanım Sensin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.