Ne Osmanlı, ne Konya...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanan karşılaşmada Osmanlıspor ile Atiker Konyaspor kozlarını paylaştı. Kümede kalma yarışı adına büyük önem taşıyan maç golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanan karşılaşmada Osmanlıspor, evinde Atiker Konyaspor'u ağırladı. Aytemiz Alanyaspor ve Gençlerbirliği'nin aldığı yenilgilerden sonra kümede kalma açısından büyük önem kazanan maç, 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

Sıralamada 24 puanla 17. sırada bulunan Atiker Konyaspor, deplasmanda oynadığı bu maçı kazanarak ligin ilk yarısında da devirdiği rakibiyle puanları eşitlemek ve ikili averajla avantajı eline geçirmek istiyordu. Ancak gol sesinin çıkmadığı bu mücadelenin ardından Konyaspor, kümede kalma adına büyük bir fırsatı tepmiş oldu.

Bu sonuçla Osmanlıspor puanını 28'e, Atiker Konyaspor ise 24'e yükseltti.

Osmanlıspor: Karcemarskas, Muhammed Bayır, Yalçın, Anıl, Pinto, Ceyhun, Lumanza (Dk. 67 Musa Çağıran), Regattin, Serdar, Umar Aminu (Dk. 80 Mehmet Güven), Mehmet Batdal (Dk. 70 Sokol Cikalleshi)

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Selim Ay, Ferhat, Jonsson, Moke (Dk. 90 Volkan Fındıklı), Volkan Şen (Dk. 67 Ömer Şahiner), Milosevic, Fofana, Jahovic (Dk. 88 Samuel Eto'o)

Ne Osmanlı, ne Konya... ile ilgili etiketler Osmanlıspor Konyaspor canlı izle maçı canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.