Ne maske vardı ne mesafe! Uyarılar kulak arkası ediliyor

Koronavirüse karşı mücadelede bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seferberlek çağrısı yapmasından sonra Tekirdağ'dan gelen görüntüler bi kadarına da pes dedirtti. Tekirdağ'da yapılan düğünde ne maske vardı ne sosyal mesafe!

Türkiye'de önü bir türlü kesilemeyen sokak düğünlerinde koronavirüs kol gezmeye devam ediyor.

Önceki gece İstanbul’da ardından Kocaeli’nde yapılan düğün ve kına gecelerine verilen cezalar caydırıcı olmaya yetmiyor. Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinde yapılan sokak düğününde ne maske vardı ne de sosyal mesafe. İzmir Kordon'da ise bu gece de sanki pandemi yokmuş gibi bütün kalabalık deniz kenarına koştu.

Habertürk’ün haberine göre, Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinde yapılan sokak düğününde, koronavirüs ile mücadele ve salgından korunma kuralları görmezden gelindi.

Çekilen halaylar ve bilinçsizlik bu kadarına da pes dedirtti. Yapılan düğünler ve kutlamalarda, yetkililerin verdiği cezaların vatandaşları durdurmaya yetmediğini gösterdi.

Öte yandan İzmir Kordon’da müzik açıp oynayan bir grup, çevredeki kalabalıkta dahil oldu. Kısa sürede ciddi bir kalabalığa ulaşan insan topluluğu, kınadığımız düğünleri aratmadı. Ne maske, ne de sosyal mesafe tanıyan grup, gecenin ilerleyen saatlerine kadar kordon sahilde eğlenceye devam ettiler.

Ne maske vardı ne mesafe! Uyarılar kulak arkası ediliyor ile ilgili etiketler İzmir önlem covid-19 kordon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.