'Ne koparsam kâr!' İşte Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'yı ayıran mesaj

Hacı Sabancı’nın Özge Ulusoy’un telefonunda görüp ilişkiyi bitirdiği çirkin mesajlar ortaya çıktı. İddiaya göre ünlü model, annesine ‘Benimle madem evlenmeyecek ondan ne koparsam kâr’ diye yazdı!

Takvim'de yer alan habere göre ünlü manken Özge Ulusoy'dan 7 ay önce ayrılan Hacı Sabancı'nın önceki gün yaptığı itiraf herkesi şoke etti. Nisan ayında Londra'da tatildeyken 4 yıllık sevgilisinin telefonunda annesi Arzu Sabancı hakkındaki küfürlü ve hakaret içeren mesajları yakalayan iş adamı, aşkı bitirdi. Herkes, Ulusoy'u otel odasında bırakıp giden ve ünlü manken için "Kalitesiz sıfatı, o kız için iltifat kalır" diyen Sabancı'nın telefonda ne gördüğünü merak etti.

Yaşadığı hayal kırıklığını yakın bir dostuyla paylaşan genç iş adamı, iddiaya göre Özge Ulusoy'un mesajında annesi Arzu Sabancı hakkında 'O karı' diye çok çirkin bir ifade kullandığını gördü. Mesajı açar açmaz beyninden vurulmuşa dönen Sabancı, Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre ünlü mankenin annesi Armağan Ulusoy'a yazdığı şu sözlere şahit oldu:.

'KARI' İFADESİNİ Mİ KULLANDI?
"Başımda bu karı oldukça evlenemeyiz. Ben sanki onun düşmanıyım. Artık Hacı'dan ne kopartırsam iyi. Londra'da bile rahat vermedi anası!" Sabancı, hemen Ulusoy'a mesajı gösterip hesap sordu. Tek kelime edemeden gözyaşlarına boğulan mankene "Beni sevdiğini sanmıştım; ama yanılmışım" diyen iş adamı, Ulusoy'u odada bırakıp soluğu ABD'deki arkadaşlarının yanında aldı.

HER ZAMAN ARKANDAYIM
Oğullarının ilişkilerine karışmak yerine birlikte oldukları kadınları baş tacı ettiğini söyleyen Arzu Sabancı, yaşanan bu çirkin olayın ardından Hacı'ya 'Senin her zaman arkandayım' dedi.

Kendisini istemediği öne sürülen Arzu Sabancı için küfürlü konuşan Ulusoy ise iddialar için "Biten bir aşkın ardından söyleyecek bir şey yok" ifadesinde bulundu.

'Ne koparsam kâr!' İşte Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'yı ayıran mesaj ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Hacı Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.