Ne ile başlayıp, ne ile bitsin isterdiniz?

Ayasofya'nın 86 yıl sonra ibadete açılmasından rahatsız olan KRT TV, şimdi de TBMM'deki 15 Temmuz töreninin Kur'an ile başlayıp namazla bitmesine dikkat çekti. CHP'nin katılmayacağı töreni haberleştiren CHP destekçisi KRT, üstü kapalı bir ima ile durumu haberleştirdi.

Danıştay 10. Dairesi, 10 Temmuz'da duyurduğu kararla Ayasofya ibadete açıldığını müjdelemişti.

Bu müjde sonrasında hemen Ayasofya kararına karşı çıkan söylemleri haberleştiren ve bu müjdeye gölge düşürmek isteyen CHP destekçisi KRT TV, şimdi de 15 Temmuz törenine gözünü dikti.

KUR'AN VE NAMAZA ÜSTÜ KAPALI GÖNDERME

 Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde TBMM'de yapılacak anma törenini haberleştiren KRT TV, törenin Kur'an ile başlayıp namaz ile bitmesine vurgu yaptı.

Üstü kapalı olarak duruma tepki gösteren KRT TV, törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dışında muhalefet partilerinin liderlerinin katılmayacağına da dikkat çekti.

Ne ile başlayıp, ne ile bitsin isterdiniz?

KRT TV Ayasofya kararı sonrasında şu haberleri yapmıştı:

Ne ile başlayıp, ne ile bitsin isterdiniz? - Resim : 2

Ne ile başlayıp, ne ile bitsin isterdiniz? - Resim : 3

Ne ile başlayıp, ne ile bitsin isterdiniz? - Resim : 4

Ne ile başlayıp, ne ile bitsin isterdiniz? ile ilgili etiketler 15 Temmuz TBMM namaz krt tv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.