"Ne diyelim? Çok yanlış bir kırmızı kart"

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'de Fenerbahçe uzun süre 10 kişi oynayan rakibi Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman maç sonu açıklamalarda bulundu.

İşte Kocaman'ın açıklamaları:

"Söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. Ne diyelim? Çok yanlış bir kırmızı kart. Verilmesi gereken kırmızı verilmiyor, verilmemesi gereken kırmızı kart veriliyor."

"O saatten sonra golü bulmak kolay değildi ama biraz şansla biraz beceriyle golü bulduk. Şu ortamda bir puan tabii ki harika bir sonuç."

"Hakem geliyor bakıyor karar veriyor. Skrtel'in hareketi için niye gelip bakmıyorsun? Martin çok sevdiğim bir insan ama bütün dengeler değişti. Maçın 1 saate yakın süresini 10 kişi oynamak çok zor."

"Oyuncularım canla başla mücadele etti. Herkes son zerresine kadar her şeyini yapmaya çalıştı. Yürekten, kocaman sevgiler tüm oyuncularıma."

"Ne diyelim? Çok yanlış bir kırmızı kart" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.