Ne çok darbe heveslisi varmış! Özgür Demirtaş da topa girdi... Cevap Ahmet Tezcan'dan geldi...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun başını çektiği darbe sevdalıları kıyadan köşeden kafalarını uzatmaya başladı. Profesör ünvanlı Özgür Demirtaş da darbe hevesi ile topa girenler arasına katıldı. Demirtaş'a yanıt ise "Allah korusun" diye söze başlayan gazeteci yazar Ahmet Tezcan'dan geldi...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun başını çektiği darbe imalarına vatandaşlardan büyük tepki gelse de, bu söylemler zihninde müdahale özlemi bulunanları bir bir ortaya çıkarmaya başladı.

Furyaya Profesör ünvanlı Özgür Demirtaş da kıyısından katıldı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Özgür Demirtaş, Özel'in tehditlerini ciddiye almış olacak ki trol olarak nitelediği kesimlere peşinen hesabı kesti. 

Demirtaş, "Gün gelecek: Bu paralı troller, kaçacak delik arayacak!" sözleri ile sırf kendisi ile aynı görüşü paylaşmayan kişileri tehdit etti. 

Ne çok darbe heveslisi varmış! Özgür Demirtaş da topa girdi... Cevap Ahmet Tezcan'dan geldi...

Demirtaş'a cevap ise gazeteci yazar Ahmet Tezcan'dan geldi. Tezcan 1960 darbesi öncesinde CHP'nin başını çektiği yalan ve iftira kampanyasına gönderme yaparak, "Allah korusun bu kafa iktidara gelirse emekli maaşını da trol ödemesi sayar, fırında ekmek yapanları da insan yaktılar diye yargılar." dedi. 

Ne çok darbe heveslisi varmış! Özgür Demirtaş da topa girdi... Cevap Ahmet Tezcan'dan geldi... - Resim : 2

KIYMA MAKİNESİ SÖYLENTİSİ NEDİR?

Tezcan'ın gönderme yaptığı olay ise CHP ve ona bağlı basının 27 Mayıs darbesi öncesinde kamuoyu oluşturmak için ortaya attığı korkunç kıyma makineleri iddiası. O iddiaya göre dönemin başbakanı Adnan Menderes, muhalif öğrencileri buzhanelerde toplayıp, kıyma makinelerinden geçirdikten sonra ya tavuk yemi yapmaktadır ya da yolların altına gömmektedir. 

Bugün deli saçması gibi görünen bu iddia ve nice yalan ve tezvirat sonucu Menderes ve 2 bakanı idam edildi. 

Ne çok darbe heveslisi varmış! Özgür Demirtaş da topa girdi... Cevap Ahmet Tezcan'dan geldi... ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu CHP Özgür Özel Darbe müdahale özgür demirtaş ahmet tezcan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.