Ne çok Baasçı, vatan haini varmış...

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, İdlib'de yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medyada yazılanlara isyan etti.

Türkiye sabah saatlerinde İdlib'den gelen acı haberle sarsıldı. Esed rejimi tarafından yapılan saldırıda 5 asker ve 3 sivil şehit oldu.

Sosyal medyada ise bazı kullanıcılar yaşanan gelişmeleri fırsat bilerek Milli Suriye Ordusu'nu eleştiren ve Esed rejimine destek çıkan paylaşmları dolaşıma soktu. AK Parti muhalifliğiyle bilinen hesaplar organize bir şekilde Türkiye'nin Esed'le görüşmesi gerektiğini belirten mesajlar paylaştı.

Yaşanan bu gelişmelere Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmemi İbrahim Karagül isyan etti.

Karagül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda '' İdlib’de Rusya/İran destekli Şam rejimi ordusu ile TSK,  yanı bizim askerimiz, yani Mehmetçik karşı karşıya. Burası Türkiye...Ama Baasçıların sesi daha çok çıkıyor!Bu nasıl olur! Ne çok Baasçı, ne çok vatan haini varmış.'' ifadelerini kullandı.

Ne çok Baasçı, vatan haini varmış...

Ne çok Baasçı, vatan haini varmış... ile ilgili etiketler İbrahim Karagül Esed Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.