Ne buldularsa götürdüler! Hırsızlar seraya girdikleri merdiveni de çaldılar

İstanbul Kağıthane'de bir seraya giren üç hırsız, değeri 7 bin lira olan merdiven, evye, çok sayıda profil demir ve dal kesme makinesi çaldı. Hırsızlar seraya girerken kullandıkları merdiveni de çaldı. Şahıslar, merdiveni otomobile sığdıramayınca kollarını dışarı uzatarak götürdüler. Yakalanan hırsızlar gözaltına alındı.

Geçtiğimiz Salı günü saat 16.00 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde meydana gelen olayda; Bir sitedeki serayı gözlerine kestiren üç şahıs, merdiven yardımıyla içeriye girdi. Ardından şahıslar, seranın deposundan piyasa değeri yaklaşık 7 bin lira olan 1 adet merdiven, 1 adet evye, 6 tane profil demir, 2 adet büyük boy dal kesme makinası çaldı.

Ne buldularsa götürdüler! Hırsızlar seraya girdikleri merdiveni de çaldılar

SERAYA GİRDİKLERİ MERDİVENİ DE ÇALDILAR

Çaldıklarını bagaja koyan hırsızlar, merdiveni de almayı unutmadı. Ne yapacağına bir türlü karar veremeyen hırsızlar, merdiveni otomobile sığdıramaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Kolunu aracın camından uzatan hırsız, merdiveni tutarak oradan uzaklaştı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

HIRSIZLARIN KİMLİKLERİ KISA SÜREDE TESPİT EDİLDİ

Öte yandan olayın ardından İhbar üzerine harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Sadabad Polis Merkezi Amirliği ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerini kısa sürede tespit etti.

Ne buldularsa götürdüler! Hırsızlar seraya girdikleri merdiveni de çaldılar


OLAYDAN BİR GÜN SONRA YAKALANDILAR

Devam eden çalışmalarda, hırsızların kullandığı aracın Ayşe Ü. adına kayıtlı olduğu belirlenirken, aynı araçla seyir halinde olan Olcay Ü., Serhat E. ve Mustafa K. E., olaydan bir gün sonra Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin hırsızlık olayını itiraf ettikleri öğrenildi.

Ne buldularsa götürdüler! Hırsızlar seraya girdikleri merdiveni de çaldılar

Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldığı savcılık makamı tarafından serbest bırakıldı. (İHA)

Ne buldularsa götürdüler! Hırsızlar seraya girdikleri merdiveni de çaldılar ile ilgili etiketler Hırsızlık Soygun Kağıthane Gözaltı sera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.