Ne Beşiktaş ne Galatasaray! Kazımcan Karataş'ı Eyüpspor kadrosuna kattı

İstanbul'un köklü kulübü Eyüpspor; Galatasaray ve Beşiktaş'nda istediği Kazımcan Karataş'ı kadrosuna kattı. Futbola Altay'da başlayan ve bu sezon büyük çıkış yakalayan 19 yaşındaki sol bek oyuncusu, İstanbul ekibiyle 5 yıllık mukaveleye imza attı.

Spor Toto 1. Lig'e düşen Altay'da transferin gözde isimlerinden 19 yaşındaki Kazımcan Karataş, İstanbul ekibi Eyüpspor ile anlaştı. Ege temsilcisinin altyapısından yetişen genç sol bek için Galatasaray ve Beşiktaş da teklifte bulunurken mutlu sona ulaşan ekip Eyüpspor oldu.

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor, Altay'ın genç yıldızı Kazımcan Karataş'ı 5 yıllığına kadrosuna katarak büyük bir transfer başarısına imza attı. Kazımcan'ı tesislere getiren Eyüpspor, yapılan görüşmenin ardından el sıkışıp sözleşme imzaladı. Altay formasıyla Süper Ligde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Kazımcan Karataş için Galatasaray ve Beşiktaş, İzmir temsilcisine resmi teklifte bulunmuştu. Görüşmelerde Beşiktaş lehine sonuç çıkmayınca Galatasaray devreye girmişti.

GEÇEN SEZON 22 MAÇTA GÖREV ALIP 1 ASİST YAPTI

Kazımcan, geçen sezon Süper Ligde 22 maçta görev alıp, 1 asist yaptı. 16 Ocak 2003'te İzmir'de dünyaya gelen Kazımcan Karataş, futbola Altay altyapısında başladı. Altay Spor Okulları’nda yetişen, ardından altyapıya geçen ve siyah-beyazlı ekibin her yaş grubundaki takımlarında forma giyen, genç oyuncu U17 ve U19 Milli Takımı’nın da değişmez oyuncusu oldu. 17 yaşında A takım kadrosunda şans bulan ve siyah beyazlı formayı giymeye başlayan Kazımcan, kendisinden beklenen çıkışı 2021-22 sezonunda yaptı. Mustafa Denizli'nin sol bekte şans verdiği ve devam eden süreçte bu mevkide vazgeçilmez oldu.

Ne Beşiktaş ne Galatasaray! Kazımcan Karataş'ı Eyüpspor kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Altay Transfer eyüpspor Kazımcan Karataş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.