Ne Arka Sokaklar Ne De Kırmızı Oda! İkisini De Sarsacak Çok Sağlam Bir Dizi Geliyor!

Geçtiğimiz sezonun Cuma akşamlarına damga vuran Kırmızı Oda dizisi oldu. Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar da zaman zaman reyting yarışına dahil oldu. Ancak yeni sezonla birlikte bu iki diziye çok sağlam bir dizi geldi.

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte heyecan başladı. Cuma akşamları yayınlanacak diziler arasında Aşk Mantık İntikam yaz döneminin başarılı yapımlarından biri oldu. Bu Cuma akşamı ise Show Tv'de yayın hayatına başlayacak olan Yalancı dizisi ise gümbür gümbür geliyor.

CUMA AKŞAMLARININ GALİBİ BU DİZİ OLACAK!

tv8 ekranlarında geçtiğimiz sezona damga vuran Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı ile yine gücünü gösterdi. Yeni hikayeleri ve kadroya katılan oyuncuları ile izleyeceğimiz dizi reyting savaşlarında bir adım önde olacak.

Ne Arka Sokaklar Ne De Kırmızı Oda! İkisini De Sarsacak Çok Sağlam Bir Dizi Geliyor!

Ancak yeni sezonda Kırmızı Oda dizisinin işinin kolay olmadığını söylemek lazım. Arka Sokaklar dizisi de 16. sezonda yeni karakterleriyle yine kendi izleyicisini Kanal D ekranına taşıyacak.

Ne Arka Sokaklar Ne De Kırmızı Oda! İkisini De Sarsacak Çok Sağlam Bir Dizi Geliyor! - Resim : 2

Şimdi gelelim sağlam diziye... Yukarıda saydığımız güçlü yapımlara rakip olarak bu sezon yayın hayatına başlayacak olan ve başrollerinde Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu'nun yaptığı Yalancı dizisi geliyor. Dizi, hikayesi ile izleyiciyi oldukça fazla etkileyecek.

Ne Arka Sokaklar Ne De Kırmızı Oda! İkisini De Sarsacak Çok Sağlam Bir Dizi Geliyor! - Resim : 3

Yalanın insan hayatında etkisi ve günümüz toplumunun ciddi sorunları bu dizi ile ekrana yansıtılacak.

Yeni sezonla birlikte Cuma akşamlarının galibi kim olacak hep birlikte göreceğiz.

Ne Arka Sokaklar Ne De Kırmızı Oda! İkisini De Sarsacak Çok Sağlam Bir Dizi Geliyor! ile ilgili etiketler Show TV yalancı dizisi yalancı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.