Ndiaye'den samimi sözler: Ezanla güne başlamak çok keyifli!

Galatasaraylı Ndiaye Türkiye'yi tercih etmesinde inancının etkili olduğunu söyledi. Yıldız oyuncu, "Sabahları ezanı duyup o şekilde güne başlamak çok keyifli" dedi.

2015-2016 sezonunda Osmanlıspor'a transfer olan Galatasaraylı Ndiaye, Avrupa'dan da teklif aldığını ancak Müslüman bir ülke olması nedeniyle Türkiye'yi tercih ettiğini açıkladı. Senegalli futbolcunun ezan sesinde yaşadığı mutluluğu dile getirirken kullandığı ifadeler dikkati çekti.

"EZANLA BÜTÜN GÜNÜM HARİKA GEÇİYOR"

"Norveç'ten ayrılmaya karar verdiğimde Avrupa'dan başka teklifler de aldım ama Türkiye'nin Müslüman bir ülke olması Osmanlıspor tercihimde önemli rol oynadı. İnanın sabahları ezanı duyup o şekilde güne başlamak çok keyifli. Oradan aldığım huzurla bütün günüm harika geçiyor. Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutluyum."

Ndiaye'den samimi sözler: Ezanla güne başlamak çok keyifli! ile ilgili etiketler Galatasaray Ndiaye ezan sesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.