N'Diaye, Trabzonspor için mi geliyor?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımıyla gündeme gelen Badou N'Diaye ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve şu anda Stoke City'de forma giyen orta saha oyuncusu Badou N'Diaye'nin adı geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile gündeme gelmişti.

Bordo-mavili ekibin Ndiaye'yi transfer görüşmeleri yapmak üzere Türkiye'ye davet ettiği iddia edilmişti. 29 yaşındaki Senegalli futbolcunun sosyal medyadan yaptığı uçak yolculuğu paylaşımı ise akıllara, "Trabzonspor için mi geliyor?" sorusunu getirdi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

N'Diaye, Trabzonspor için mi geliyor?

"GEREKEN AÇIKLAMA KAP'TAN YAPILIR"

Ağaoğlu, transfer yapmak için uzun bir sürenin bulunduğunu belirterek şunu söyledi: "Bu tür konular kesinleşince KAP'tan gereken açıklama yapılır."

2017'de Osmanlıspor'dan Galatasaray'a transfer olan N'Diaye, yarım sezonun ardından 16 milyon euro karşılığında Stoke City'nin yolunu tuttu. 2018-19 sezonu öncesinde Galatasaray'a kiralanan N'Diaye, yazın takımına geri döndü. Sarı-kırmızılı formayla 51 resmi karşılaşmada forma giydi ve 4 gol atıp 8 de asist yapmayı başardı.

N'Diaye, Trabzonspor için mi geliyor? ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu stoke city Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.