Ndiaye hakkında bir gerçek daha ortaya çıktı!

Stoke City'ye satılan Badou Ndiaye transferinde bir gerçek daha ortaya çıktı. Ndiaye'nin satışı sırasında Galatasaray'ın menajer William'a 1 milyon euro ödediği öğrenildi.

16 milyon euroya İngiliz ekibi Stoke City’e satılan Ndiaye’nin menajerinin, 1.6 milyon euro istediği ancak yapılan pazarlıklar sonrası bu rakamın 1 milyon euroya çekildiği belirlendi. Stoke City tarafından çok istenen ve sarı-kırmızılıların göndermek istemediği bir futbolcunun satışı için menajerine 1 milyon euro ödenmesi kafaları karıştırdı.

Galatasaray’da daha önce de Burak Yılmaz’ın 8 milyon euroya Çin’e transferi sorasında da menajere yapılan 1 milyon euroluk ödeme tartışma konusu olmuştu.

"BUNUNLA ÖVÜNÜYORUZ"

Başkan Mustafa Cengiz de bir sonraki satıştan yüzde 15 alacaklarını ifade ederek, “İstenen komisyonu 1 milyon euroda tuttuk, yüzde 10 vermedik. 600 bin euroyu ödemeyiz dedik ve netice olarak Galatasaray’a minimum, ileriki satışlar hariç 2.7 ile 2.8 milyon euro artı gelir sağladık. Bununla övünüyoruz” ifadesini kullandı.

Ndiaye hakkında bir gerçek daha ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Ndiaye stoke city komisyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.