NBA'in rekor makinesi Doncic!

NBA'de Dallas Mavericks forması giyen Luka Doncic, yeni sezona damga vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 'Yılın Çaylağı' ödülünü kazanan Sloven yıldız, şimdiden gösterdiği performansıyla 'En Değerli Oyuncu' adayları arasında gösterilmeye başlandı.

Avrupa basketbolunun son yıllarda yetiştirdiği en genç yeteneklerin başında gelen Sloven yıldız Luka Doncic, NBA’deki ikinci sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor. Dallas Mavericks tarafından draft edildiği sene, ‘Yılın Çaylağı Ödülü’nü kazanan Doncic şimdi ki performansıyla ise ‘En Değerli Oyuncu Ödülü’nün güçlü adayları arasında gösterilmeye başlandı.

Sezonda henüz 16 maç geride kalırken, 20 yaşındaki basketbolcu, NBA tarihe adını yazdırdı. Doncic özellikle de 4 gün içinde forma giydiği 3 maçtaki ulaştığı istatistiklerle üst üste rekorlar kırdı.

NBA'in rekor makinesi Doncic!

DALLAS’TAN 5 MAÇLIK SERİ...

Son olarak Cleveland Cavaliers’ı 42 sayı farkla yenen Dallas Mavericks, deplasmanda Houston Rockets’ı 137- 123 mağlup ederek üst üste beşinci galibiyetini aldı.

Bu sezon sahadan 11. kez galip ayrılan Mavericks’in Sloven yıldızı, karşılaşmayı 41 sayı, 10 asist ve 6 ribauntla tamamladı. 20 yaşında basketbolcu, NBA’de 4 maç üst üste 30 sayı barajını aşan Kevin Durant’tan sonraki en genç oyuncu oldu. Doncic daha önce de 23 Kasım’daki Cleveland Cavaliers ve 21 Kasım’daki Golden State Warriors maçlarında rekor kırmıştı.

NBA'in rekor makinesi Doncic! ile ilgili etiketler NBA Dallas Mavericks Luka Doncic avrupalı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.