NBA'in efsanevi ismi hayatını kaybetti!

NBA’de döneminin efsane oyuncularından ve antrenörlerinden olan Paul Westphal’ın 70 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

Phoenix Suns, Seattle SuperSonics ve New York Knicks forması giyen, Phoenix Suns, Seattle SuperSonics ve Sacramento Kings’te başantrenörlük görevinde bulunan NBA efsanelerinden Paul Westphal’ın 70 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

12 yıllık oyunculuk kariyeri boyunca , Boston Celtics'le bir NBA şampiyonluğu yaşayan Westphal’ın beyin kanserinden hayatını kaybettiği belirtildi.

ANTRENÖRKEN JORDAN'A YENİLDİ

1976-77 ve 1980-81 sezonları arasında arka arkaya beş All-Star takımına seçilen ve bu yıllarda 20 sayı ortalamanın üzerinde performans gösteren Paul Westphal 1992 - 1996 yılları arasında Phoenix Suns'ı çalıştırmış, 1993 yılında NBA finaline çıkan Phoenix, Michael Jordan önderliğindeki Chicago Bulls'a 4 - 2 yenilmekten kurtulamamıştı.

 Deneyimli antrenör 1998-2001 yılları arasında Seatlle'da görev yaptıktan sonra, uzun süre kariyerine ara vermişti.

Westphal, 2018'de en değerli kişilerin girdiği onur listesi olarak adlandırılan College Basketball Hall of Fame'e ve 2019'da Naismith Memorial Basketball Hall of Fame'e dahil edilmişti.

NBA'in efsanevi ismi hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat Paul Westphal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.