NBA'in başlama tarihi belli oldu!

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) yönetimi, normale dönüş için harekete geçti. Buna göre takımlar mayıs ayında parkelere inerek antrenmanlara başlayacak. Ligin yeniden oynanmasının ise yaz ayını bulabileceği ifade ediliyor.

Basketbolseverlerin merak ettiği soru yanıt buluyor. Koronavirüsü (Kovid-19) salgını sonrası askıya alınan NBA'nin yaz aylarında yeniden başlaması öngörülüyor.

NBA'in başlama tarihi belli oldu!

ABD hükümetinden yapılan açıklamaların ardından harekete geçen NBA yönetimi ülke basınında yer alan haberlere göre, ligdeki 30 takımın 8 Mayıs'tan itibaren antrenmanlara, sosyal mesafe kurallarına göre başlayabileceğini duyurdu.

Bu gelişmenin ardından takımların mayıs ayında parkeye çıkması beklenirken, liglerin ise yaz aylarında sporseverlerle buluşması bekleniyor. Bu durumda bir grup taraftarın müsabakaların tekrar oynanması görüşünde olduğu öğrenilirken, diğer kesimin ise bu durumun corona virüsü salgınını daha da hızlandırabileceğini düşündüğü öğrenildi.

NBA'in başlama tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona NBA
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.