NBA'den Fenerbahçe Beko'ya!

NBA'de geçtiğimiz yıl Memphis Grizzlies kadrosunda yer alan Marko Guduric, serbest kaldı. Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Guduric için tekrar eski takımına dönebileceği iddia edildi.

2.75 milyon dolarlık bir maaşa sahip olan Guduric, NBA kuralları gereği Grizzlies tarafından serbest bırakıldıktan sonra 48 saat boyunca waiver listte yer alacak. Bu süre içerisinde Guduric, diğer takımlar tarafından bu maaşı ödenerek transfer edilebilir. Bu hamle üzerinde Guduric’in kontratının 48 saat boyunca devam ettiği kabulüyle hareket edildiği için oyuncunun söz hakkı bulunmuyor.

KADRO İÇİN 48 SAAT SÜRE 

48 saatlik süre içerisinde hiçbir NBA takımı Guduric’i kadrosuna katmazsa, 25 yaşındaki oyuncunun tekrar Avrupa’ya dönmesi ve kendisiyle eski kıtadan takımların ilgilenmesi bekleniyor.

Bu takımlar arasında en avantajlı olan ekibin ise Guduric’in daha önce de forma giydiği Fenerbahçe Beko olduğu belirtildi. Ancak 2 takımın daha oyuncuya teklifi bulunuyor.

(Eurohoops)

NBA'den Fenerbahçe Beko'ya! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko NBA marko guduric
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.