NBA yıldızının bacağı kırıldı!

NBA kariyerinin en başarılı sezonunu geçiren Portland Trail Blazerslı Jusuf Nurkic'in bacağı kırıldı.

NBA Batı Konferansı’nda play-off’ları garantileyen Portland Trail Blazers ile Doğu’da play-off mücadelesi veren Brooklyn Nets arasındaki karşılaşmanın sonucu 2 uzatmada belli oldu. Ev sahibi Trail Blazers, sahadan 148-144 galip ayrıldı.

Trail Blazers’ın all-star oyun kurucusu Damian Lillard 31 sayı, 12 asist, 6 ribauntla oynadı. Maçı 32 sayı, 16 ribaunt, 5 asist, 4 blokla tamamlayan Trail Blazers’dan Jusuf Nurkic’in sol bacağı, 2. uzatmada girdiği ribaunt mücadelesinde kırıldı. Bosna Hersekli pivot, sahadan sedyeyle çıkarıldı.

NBA yıldızının bacağı kırıldı!

Nurkic bu sezon 72 maçta 15.6 sayı, 10.4 ribaund, 3.2 asist, 1 top çalma ve 1.4 blok ortalamalarıyla oynuyordu. Bosnalı oyuncunun geri dönüşünün ise şu anda tahmin edilemediği Blazers’ın resmi sitesinden duyuruldu.

Nets’te D’Angelo Russell 39 sayı, 9 ribaunt, 8 asist, Spencer Dinwiddie ise 22 sayı üretti.

NBA yıldızının bacağı kırıldı! - Resim : 2

NBA yıldızının bacağı kırıldı! ile ilgili etiketler NBA
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.