NBA maçında Elazığ'a büyük destek

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de oynanan Cleveland - New Orleans maçında Türkiye'ye destek mesajlarına yer verildi.

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de oynanan Cleveland - New Orleans maçında Türkiye'ye destek mesajlarına yer verildi. Cleveland - New Orleans maçının reklam panolarında merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ''Elazığ dualarımız sizinle'' yazarken potalarda ''Malatya'' ifadeleri yer aldı. Milli basketbolcumuz Cedi Osman ise konuyla ilgili olarak Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: Maç boyunca panolara "Elazığ dualarımız sizinle" ve potalara "Malatya" yazıp farkındalığımıza destek veren tüm @cavs organizasyonuna kalpten teşekkürlerimle. Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.

NBA maçında Elazığ'a büyük destek

NBA'de Doğu Konferansı'nda zor günler geçiren milli basketbolcumuz Cedi Osman'ın takımı Cleveland Cavaliers sahasında New Orleans Pelicans'ı konuk etti. Karşılaşma 125 - 111 Pelicans üstünlüğü ile sona erdi. Maçta toplam 24 dakika süre alan Cedi Osman 9 sayı, 4 ribaund ve 4 asistle oynadı. Karşılaşmanın en skorer ismi ise New Orleans Pelicans'tan Jrue Holiday oldu. Holiday 33 dakika sahada kalırken 28 sayı üretti. Bu sonucun ardından 15 takımlı Doğu Konferansı'nda Cavaliers 13 galibiyet ve 35 mağlubiyetle 14. sırada kaldı.

ANOLARDA ELAZIĞ VE MALATYA MESAJI!

Maçın en öne çıkan detayı ise reklam panoları oldu. Karşılaşma boyunca reklam panolarında "Dualarımız sizinle Elazığ" mesajı yer aldı. Cedi Osman da karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Maç boyunca panolara 'Elazığ dualarımız sizinle' ve potalara 'Malatya' yazıp farkındalığımıza destek veren tüm Cleveland organizasyonuna kalpten teşekkürlerimle. Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum." dedi.

 NBA maçında Elazığ'a büyük destek - Resim : 2

KAMPANYA DÜZENLENMİŞTİ!

 Cedi Osman, Chicago Bulls maçı öncesi ise Elazığ ve Malatya için bir yardım kampanyası düzenlemişti. Karşılaşmada atılacak her 3 sayılık basket için 100 Dolar bağışlayacağını açıklayan Cedi, daha sonra bu rakamı 200 Dolar'a çıkarmıştı. Ülkemizden de birçok sporcu bu kampanyaya desteklerini açıklarken, maçta toplam 25 3'lük isabeti bulundu ve 385 bin TL bağış toplandı.

 

NBA maçında Elazığ'a büyük destek ile ilgili etiketler NBA Cedi Osman Cleveland Cavaliers Elazığ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.