Houston Rockets, James Harden'ı aramadı

8 yıllık James Harden dönemin sona eren Houston Rockets, süper yıldızından yoksun çıktığı ilk maçta San Antonio Spurs'ü deplasmanda mağlup etti. Popovich'in takımında iç sahadaki kötü gidişat devam ediyor.

NBA'de normal sezona dün gece oynanan 5 maçla devam edildi. Teksas derbisinde Houston Rockets deplasmanda San Antonio Spurs'ü 105-109 mağlup etti. Evinde oynadığı son iki maçta Los Angeles Lakers'a üst üste 2. maç kaybeden Rockets, James Harden'sız çıktığı ilk maçında bir sürprize imza attı.

Dev takasta süper yıldızı Harden'ı Brooklyn Nets'e gönderen Houston ekibi, yerin aldığı Victor Oladipo'yu bu maçta kullanamadı. 26-34'lük son çeyrek skoruyla galip gelen Rockets'ta Christian Wood 27 sayı, 15 ribaundla maça damgasını vurdu. Amerikalı pivota 23 sayıyla Sterling Brown eşlik etti.

San Antonio Spurs'ta Keldon Johnson'un 29 sayısı yenilgiye engel olamadı. Gregg Popovich'in takımı açık favori olduğu maçta kalp kıran bir mağlubiyet alarak 12 maçta 6 galibiyette kaldı. Spurs, evinde oynadığı 5 maçın yalnızca 1'ini kazanabildi. Houston Rockets ise 10'un maçında 4. galibiyetini elde etti.

BEN SİMMONS'DAN TARİHİ İSTATİSTİK

Doğu Konferansı'nda zirve mücadelesi veren Philapeldhia 76ers, Miami Heat'i 17 sayı farkla mağlup ederek bu sezon 9. galibiyetini aldı. 10 sayı, 10 ribaunt, 12 asistle oynayan Ben Simmons, kariyerinin 30. "triple double"ını yaptı. Simmons, Oscar Robertson (75 maç) ve Magic Johnson'dan (190 maç) sonra NBA tarihinde bu istatistiğe en hızlı (228 maç) ulaşan isim oldu.

76ers'ta Shake Milton 31 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Tobias Harris 18, Tyrese Maxey 15 sayı üretti. Milli yıldız Furkan Korkmaz, bu maçta süre almadı.

Gecenin diğer sonuçları:

Toronto Raptors-Charlotte Hornets: 111-108

Denver Nuggets-Golden State Warriors: 114-104

Portland Trail Blazers-Indiana Pacers: 87-111

Houston Rockets, James Harden'ı aramadı ile ilgili etiketler Houston Rockets NBA James Harden San Antonio Spurs
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.