NBA All Star 2021 Maçı Hangi Kanalda? Saat kaçta başlıyor? NBA All Star 2021 ilk 5'ler belli oldu

NBA All Star 2021 Maçı için heyecan dorukta. Her yıl tüm dünyada merakla beklenen ve bu sene 1 gün yapılacak olan NBA All Star maçında ilk 5'ler ve yedekler belirlendi. Jaylen Brown, Zach LaVine, Julius Randle ve Zion Williamson gibi isimler kariyerlerinde ilk kez All Star seçildi. Peki, 2021 NBA All Star maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?

NBA All Star 2021 Maçı Hangi Kanalda? NBA'in internet sitesinden 2021 NBA All Star maçına ait detaylar paylaşıldı. ABD'nin Atalanta kentindeki State Farm Arane2da düzenlenecek gösteri maçlarında takım kaptanları, ilk 5'ler ve yedek isimler belirlendi. Tüm dünyada merakla beklenen NBA All Star 2021 hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Basketbolseverlerin merakla beklediği an geldi çattı. Taraftarlar, basketbolcular ve basının verdiği oylara göre belirlenen kadroları, gösterileri, hikayesi ile NBA All Star 2021 bu yıl da rüya gibi geçecek.

NBA All-Star maçı ne zaman? İlk 5'ler belli oldu - Spor Haberleri

NBA ALL STAR 2021 MAÇI HANGİ KANALDA?

NBA All-Star Dünya Karması-ABD Karması maçı 7 Mart Pazar günü TSİ 05.00’te oynananacak. NBA All-Star maçı S Sport Plus’ta sporseverlerle buluşacak.

NBA All Star 2021 Maçı Hangi Kanalda? Saat kaçta başlıyor? NBA All Star 2021 ilk 5'ler belli oldu - Resim : 2

NBA ALL STAR KADROLARI

Doğu Konferansı: Kevin Durant (Brooklyn Nets), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Bradley Beal (Washington Wizards), Kyrie Irving (Brooklyn Nets)

Batı Konferansı: LeBron James (Los Angeles Lakers), Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Stephen Curry (Golden State Warriors), Luka Doncic (Dallas Mavericks)

 

NBA All Star 2021 Maçı Hangi Kanalda? Saat kaçta başlıyor? NBA All Star 2021 ilk 5'ler belli oldu ile ilgili etiketler NBA NBA All star maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.