Nazlı Kurbanzade kimdir, kaç yaşında? Nazlı Kurbanzade hamile mi?

Nazlı Kurbanzade kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Ali Sunal’ın eşi Nazlı Kurbanzade’nin hayatı gündem oldu. İkinci bebeğini duyuran Nazlı Kurbanzde kimdir, kaç yaşında detaylar haberimizde.

Nazlı Kurbanzade kimdir, kaç yaşında soruları merak ediliyor. Ali Sunal ile hayatını birleştirmiş olan Nazlı Kurbanzade’nin hayatını sizler için araştırdık. Nazlı Kurbanzade ve eşi Ali Sunal, karlı havada el ele yürüdükleri pozları sosyal medya hesabından yayınlayarak "Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz" notunu ile müjdeli haberi sevenlerine duyurdu. Peki, Nazlı Kurbanzade kimdir, kaç yaşında?

Nazlı Kurbanzade kimdir, kaç yaşında? Nazlı Kurbanzade hamile mi?

Nazlı Kurbanzade kimdir, kaç yaşında?

Cemiyetin ünlü isimlerinden Bülent Kurbanzade'nin kızı olan Nazlı Kurbanzade, magazin dünyasından uzak durmayı tercih etmektedir. Lisans eğitimini Koç Üniversitesi'nde yapan Nazlı Kurbanzade, 2010 yılında hukuk bölümünü tamamladı. Ardından Paris Summer İnstitute'de eğitimine devam etmiştir.

Son dört yıldır aynı kurumda operasyon direktörü olarak çalışmakta olan Nazlı Kurbanzade, aynı zamanda Çağadaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği'nin (ÇABA) projelerinde destek olmaktadır. Bu projeler sayesinde tanışan Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade, 24 Mart 2018 tarihinde nikah masasına oturdu.

Nazlı Kurbanzade ve Ali Sunal çifti, ilk çocukları Narin'i 2019 yılının ağustos ayında dünyaya getirdi.

Nazlı Kurbanzade kimdir, kaç yaşında? Nazlı Kurbanzade hamile mi? ile ilgili etiketler Ali Sunal Nazlı Kurbanzade kimdir kaç yaşında hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.