Nazlı Kayı kimdir? Nazlı Kayı kaç yaşında Instagram adresi ne?

Nazlı Kayı kimdir? Nazlı Kayı kaç yaşında Instagram adresi ne? Hacı Sabancı ile aşk yaşayan Nazlı Kayı kimdir sorusunu gündemde. Dalyan’daki bir plajda Hacı Sabancı ile görüntülenen Nazlı Kayı, sevgilisinin öpücüklerine karşılık vermeyerek soğuk tavırlar takınınca sosyal medyada zirveye oturmuştu.

Nazlı Kayı’nın soğuk tavırları sonrasında Hacı Sabancı hemen harekete geçerek sevgilisine 260 bin lira değerinde bir saat aldı. Şu sıralar Çeşme’de tatilde olan çift geçtiğimiz günler içerisinde de Dalyan’da bir plajda görüntülenmişlerdi.

NAZLI KAYI KİMDİR?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Nazlı Kayı, ticaretle uğraşmaktadır. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamlayan Nazlı Kayı, lise eğitimini İstanbul'da Koç Lisesi'nde tamamladıktan sonra üniversite içinde Londra’ya gitti. İlk yıl Foundation Queen Mary University Of London'da eğitim gören Nazlı Kayı, daha sonra University Of Westminster'da hukuk okudu ve mezun oldu.

Nazlı Kayı kimdir? Nazlı Kayı kaç yaşında Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Hacı Sabancı nazlı kayı Nazlı Kayı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.