Nazlı Kayı geliyor, Hakan Sabancı gidiyor! Yardımına annesi yetişti!

Cemiyet hayatının gözde çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı dünyaevine girmek için gün sayıyor. Ayrıca ünlü çift, evlendiklerinde Hakan Sabancı ve Hacı Sabancı'nın yaşadığı yalıda oturmaya karar verdi. Bu sebeple Hakan Sabancı, apar topar yeni ev arayışına girdi.

Takvim'den Ufuk Özcan, bugün yayınlanan köşe yazısında, 3 Eylül'de dünyaevine girecek Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı çiftinin Kuzguncuk'ta bulunan ve uzun bir süredi Hacı Sabancı ve Hakan Sabancı'nın kaldığı villada yaşamaya karar verdiklerini ve bu sebele Hakan Sabancı'nın, yeni ev arayışına girdiğini yazdı. 

Özcan'ın köşe yazısının ilgili kısımları şu şekilde:

3 Eylül'de Çırağan Sarayı'nda evlenecek olan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, Kuzguncuk'taki yalıda oturmaya karar verince, Hakan Sabancı, apar topar yeni ev arayışına girdi.

Nazlı Kayı geliyor, Hakan Sabancı gidiyor! Yardımına annesi yetişti!

YARDIMINA ANNESİ YETİŞTİ

Yıllarca ağabeyi Hacı'yla birlikte Boğaz'a sıfır bu yalıda oturan Hakan Sabancı'nın yardımına ise annesi Arzu Hanım yetişti.

Duruma hemen el koyan Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı'ya Emirgan'da bir ev bulmuş. İstanbul Boğazı'nın Rumeli yakasında Emirgan Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde 1873 yılında Aziz İzzet Paşa tarafından inşa ettirilen Aziz İzzet Paşa Yalısı'nda daire tutan Arzu Sabancı, önümüzdeki günlerde Hakan Sabancı'yı buraya taşıyacakmış.

Nazlı Kayı geliyor, Hakan Sabancı gidiyor! Yardımına annesi yetişti! - Resim : 2

AYLIK KİRASI 87 BİN TL 

Aylık kirası 10 bin dolar olan yani yaklaşık (87 bin liraya) olan yalı dairesinde Hakan Sabancı umarım Kuzguncuk'ta verdiği partilerinden düzenlemez…

 

Nazlı Kayı geliyor, Hakan Sabancı gidiyor! Yardımına annesi yetişti! ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Hakan Sabancı Zeynep Nazlı Kayı Arzu Sabancı evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.