Nazlı Kayı bekarlığa veda partisi düzenlendi! Nikah masasına oturmak için gün sayıyor!

TÜSİAD eski Başkanı Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sabancı'nın oğlu Hacı Sabancı ve sosyetik güzel Nazlı Kayı nihak masasına oturmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz gün yakın dostlarını davet ettiği bir bekarlığa veda partisi düzenleyen Kayı, sosyal medyadan paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden TÜSİAD eski Başkanı Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sabancı’nın oğlu Hacı Sabancı’nın nişanlısı Nazlı Kayı bekarlara veda partisi düzenledi.

Nazlı Kayı bekarlığa veda partisi düzenlendi! Nikah masasına oturmak için gün sayıyor!

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Eylül ayında dünya evine girecek olan Nazlı Kayı, yakın dostlarıyla bekarlığa veda partisinde eğlenceli anlar geçirdi. Nazlı Kayı bu keyifli günden kareleri de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

 Nazlı Kayı bekarlığa veda partisi düzenlendi! Nikah masasına oturmak için gün sayıyor! - Resim : 2

 

 

 

Nazlı Kayı bekarlığa veda partisi düzenlendi! Nikah masasına oturmak için gün sayıyor! ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Zeynep Nazlı Kayı bekarlığa veda bekarlığa veda partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.