Nazlı Ilıcak'ın kızından Buğra Kavuncu telefonu

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın FETÖ'cülükle suçladığı Buğra Kavuncu'nun, Nazlı Ilıcak'ın kızı Aslı Ilıcak ile çalıştığı öğrenildi. Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube programında Aslı Ilıcak'ın kendisini arayıp, Kavuncu'yu programına konuk etmesini rica ettiğini belirtti.

FETÖ'nün medya yapılanması kapsamında hapis cezasına çarptırılan Nazlı Ilıcak'ın kızının, FETÖ'cü olmakla suçlanan ve soruşturması devam eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile çalıştığı öğrenildi.

YouTube kanalında Kavuncu'nun İmamoğlu'na verdiği 'Pervin Buldan' tepkisi ile ilgili konuşan gazeteci Cüneyt Özdemir, "Buğra bey karıştırma ortalığı, yapacaksan başka çıkışlar yap. Sen şimdi en kolay yönden milliyetçilik damarından kaşıyorsun oradan." dedi.

"'BİR GÜN BUĞRA KAVUNCU’YU YAYINA ÇIKARSAK' DİYORDU"

Kavuncu'nun başarılı olduğu yönünde duyumlar da aldığını ifade eden Özdemir, Aslı Ilıcak'ın kendisine açtığı bir telefondan bahsetti. Özdemir şu ifadeleri kullandı:

"Geçen hatta Aslı Ilıcak aradı. Sevgili Nazlı Ilıcak’ın kızı... O da beraber çalışıyorlar, 'Bir gün Buğra Kavuncu’yu yayına çıkarsak' diyordu. Çıkartalım da böyle bir vesileyle çıkartmayalım. Pozitif şeylerle çıkartalım."

BABACAN'IN PARTİSİNDEYDİ

Öte yandan Nazlı Ilıcak’ın kızı Aslı Ilıcak, Ali Babacan'ın DEVA Partisi'nin İstanbul İl Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine getirilmişti.

 

Nazlı Ilıcak'ın kızından Buğra Kavuncu telefonu ile ilgili etiketler Nazlı Ilıcak Buğra Kavuncu Cüneyt Özdemir Aslı Ilıcak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.