Nazlı Hamarat'tan şoke eden şiddet iddiası! Gaffar Aydın ile arasındaki sular durulmuyor

Katıldığı 'İşte Benim Stili' adlı televizyon programı ile tanınan Nazlı Hamarat'ın eski sevgilisi ve bebeğinin babası olduğu iddia edilen Gaffar Aydın'la arasındaki sular durulmuyor. Hamarat, çocuklarının doğum gününde Aydın'dan şiddet gördüğünü ve bıçaklı saldırıya uğradığını öne sürdü. Hamarat'ın şikayetinin ardından savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Nazlı Hamarat, 2018 yılında oğlunu kucağına almıştı. Oğlunun babasının, sevgilisi Gaffar Aydın olduğunu iddia etmiş, Aydın ise başta oğlunu kabul etmemişti. Aralarındaki problemleri aşamayan çiftin soluğu mahkemede almıştı. Nazlı Hamarat'ın eski sevgilisi Gaffar Aydın'ı tehdit ettiği öne sürülerek yargılandığı davada Gaffar Aydın da Nazlı Hamarat'a ait fotoğraf ve yazışmaları ifşa ederek şantaj yaptığı iddiasıyla yargılanıyor.

Nazlı Hamarat'tan şoke eden şiddet iddiası! Gaffar Aydın ile arasındaki sular durulmuyor

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Gaffar Aydın ile arasında yargılama devam ederken Nazlı Hamarat cephesinden şiddet iddiası geldi. Hamarat, oğlunun doğum gününde kucağında çocuk olmasına rağmen eski sevgilisi Aydın'ın bıçak fırlatıp, kendisini saçından tutarak yerlerde sürüklediğini iddia etti.


YENİ OLAY EKLENDİ

Yargılama devam ederken Nazlı Hamarat ve Gaffar Aydın arasında yeni bir olay yaşandı. Oğlunun doğum gününde eski erkek arkadaşının Aydın'ın fazla alkol tüketmesi ve ardından kendisine saldırdığını söyleyen genç kadın, şikayette bulundu.

Nazlı Hamarat'tan şoke eden şiddet iddiası! Gaffar Aydın ile arasındaki sular durulmuyor - Resim : 2


''SÜREKLİ ALKOL TÜKETİYORDU...''

Nazlı Hamarat ifadesinde o günü şöyle anlattı: "Oğlumun doğum günüydü, yasağın olmadığı gün benim evimde yakın arkadaşlarımız ile bir kutlama yapıyorduk. Oğlumum babası Gaffar Aydın oradaydı, sürekli alkol tüketiyordu ben ise tüketmiyordum.''

"OĞLUM KUCAĞIMDAYKEN BIÇAK FIRLATTI"

''Gaffar'ı defalarca uyardım ama beni dinlemedi. İlerleyen saatlerde beni sözlü olarak taciz etmeye başladı. Yemek masasında arkadaşlarımız ile otururken bana hakaret etmeye başladı, bir anda meyve bıçağını üzerime doğru attı. Oğlum kucağımdaydı çok korktum. Saat henüz erkendi ama arkadaşlarım durumdan rahatsız olduğu için evlerine döndüler ben de Gaffar'dan gitmesi için ricada bulundum. Korktuğum için arkadaşım Can A., benimle birlikteydi. Kamera kaydına almaya başladım, oğlum kucağımdayken saçımdan tutup yerde sürükledi kendisi ayakta zor duruyordu.''

''KOLUMU KIRMAYA ÇALIŞTI''

''Arkadaşım oğlumu aldı ben çığlık atmaya başlayınca kolumu tuttu, kırmaya çalıştı. Zorla elinden kurtuldum ve kaçtım. Arkamdan tabakları fırlatıyordu. Sitenin güvenliği sese gelince Gaffar evden çıktı. Gittiğini sandım ama bahçemde uyumuş. Sonrasında şikayetçi olmamam için özür mesajları attı. Affettim ama aynı tavırları benim doğum günümde sergileyince şikayetçi olmaya karar verdim.''

nazlı hamarat

GAFFAR AYDIN SUÇLAMALARI REDDETTİ

Olay doğrultusunda ifadesi alınan Gaffar Aydın, ''Suçlamaları kabul etmiyorum. Hep beraber alkol aldık. Nazlı beni kışkırtmak için kamera kaydına başladı. Elinden aldım şiddet uygulamadım aksine konuşmak istedim ama sinir krizi geçirdi hakaret ve tehditlerde bulundu '' dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olaya tanıklık eden Can A.'nın ifadesinde, Aydın'ın hakaret ettiğini ardından tartışma çıktığını ve Nazlı Hamarat'ın saçını çekerek sürüklediğini sonrasında kolunu kırmak isterken morarttığını dile getirdi. Şikayet doğrultusunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı başlatılan Gaffar Aydın hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor.

Nazlı Hamarat'tan şoke eden şiddet iddiası! Gaffar Aydın ile arasındaki sular durulmuyor ile ilgili etiketler soruşturma Şiddet Gaffar Aydın nazlı hamarat işte benim stilim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.