Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası kim?

Bir dönem moda yarışmasında yer alan Nazlı Hamarat hamile olduğunu sosyal medyadan paylaştı Nazlı Hamarat, bebeğinin babasının kim olduğu sorusuna ilginç bir cevap verdi. Sonrasında ise vatandaşalar sorunun cevabının ne olduğunu merakla araştırmaya başladı. Peki Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası kim? Detaylar haberimizde...

Eşinin ölümünden sonra evlenmeyen fakat birkaç ay sonra Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başlayan Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası merak konusu olmuştu. Bebeğin kim olduğu sorusuna cevap veren Hamarat'ın cevabı merak edildi. Peki Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası kim? Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası kim?


Hamile olduğunu sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla duyuran Nazlı Hamarat, bebeğinin babasının kim olduğu sorusuna ilginç bir cevap verdi.


"İşte Benim Stilim" yarışmasıyla ünlenen ve ardından eşinin öldürülmesi ile gündeme oturan Nazlı Hamarat, Instagram hesabından hamile olduğunu duyurmuştu.

Eşinin ölümünden sonra evlenmeyen fakat birkaç ay sonra Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başlayan Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası merak konusu olmuştu.


'BEBEĞİN BABASI BİR HATAYDI'

Hamilelikte son ayına giren Nazlı Hamarat, Instagram hesabından bebeğinin babasını soran takipçisine yanıt verdi. Hamarat, 'Babasını öğrendiğinizde üzülürsünüz diye korkuyorum. O bir hataydı ama bir meleği bu yüzden cezalandırmak istemedim' dedi.

Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası kim? - Resim : 2


NAZLI HAMARAT KİMDİR?

1989 Bandırma doğumlu olan Nazlı Hamarat , Ege Üniversitesi Radyo sinema Tv bölümü mezunu. İstanbul'da yaşayıp okula hergün uçakla gidip gelen Nazlı Hamarat lüks kıyafetlere olan düşkünlüğü ile biliniyor. İstanbul'daki sosyetik mekan davetlerinden birinde giydiği 60 bin liralık kıyafetle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu.

Nazlı Hamarat spikerlik denemelerinde başarıya ulaşamayınca şansını şarkıcılıkta da denemiş bir isim. Pitbull ile düet yapacağım iddiası ile bir dönem ortaya çıkmıştı. Ancak elbetteki bunu yapamamıştı.

İŞTE BENİM STİLİM

İşte Benim Stilim (eski adıyla Bu Tarz Benim), Production House tarafından yapılan moda yarışması programı. Öykü Serter tarafından sunulan yarışmanın jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert ve sadece eleme geceleri olmak üzere Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz bulunmaktadır. Yarışma formatına göre eleme geceleri bir konuk jüri ile yapılır. (All Star sezonunda ise eleme gecelerinde konuk jüri alınmamıştır.)

İlk olarak Bu Tarz Benim adıyla Show TV'de 15 Eylül 2014 tarihinde yayınlanmaya başlayan yarışma, yapımcı şirketin kanalla olan sözleşmesini feshederek Tv8 ile anlaşması sonucunda 12 Ocak 2015'te ikinci sezonu ile Tv8'de yayınlanmaya başlamıştır. Ancak Show TV'nin Joker Yapım ile aynı adla bir program hazırlaması nedeniyle davalık olmuş, mahkeme kararı sonucu adını değiştirmek zorunda kalmış ve yayınına İşte Benim Stilim olarak devam etmiştir.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 23-24 Ocak 2015 tarihlerinde yayınlanan programla ilgili yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı gerekçesiyle kanala ceza kesti. İşte Benim Stilim programı 3 Nisan 2015'te, 2.Sezon bittikten sonra 3.Sezon ile ekranlara geldi. 12 Haziran 2015 tarihinde biten 3.Sezon ile program bir süre boyunca aralığa girdi. 31 Ağustos 2015 tarihinde 4.Sezon (All-Star) olarak başlayan program 25 Aralık 2015'te büyük final yapıp sona erdi. Ardından 1 Ocak 2016'da başlayan İşte Benim Stilim 2016'da Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu programdan ayrıldı.Yerlerine ise Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya geldi. Bu sezonda ünlüler yarıştı fakat düşük reytingler dolayısıyla 5 hafta süren yarışma 5 Şubat 2016'da sona erdi ve 8 Şubat 2016'da 6.sezon başladı. Reyting için Neslihan Yargıcı'nın yerine Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim'e geri döndü. 8 Nisan 2016'da 6.sezon sona erdi ve program tekrar bir süre boyunca aralığa girdi. 21 kasım 2016 da Kemal Doğulu dönerek 7.sezon başladı gala geceleri Kerimcan Durmaz katıldı.

 

 

Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası kim? ile ilgili etiketler nazlı hamarat bebeğinin babası kim
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.