Nazlı Hamarat en özel anlarını paylaştı!

Katıldığı moda programıyla adını duyuran sosyetik güzel Nazlı Hamarat, doğum sırasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Stil yarışmasıyla ve işadama kocasının boğazı kesilerek öldürülmesiyle gündeme gelen sosyatik güzel Nazlı Hamarat, sosyal medya hesabından paylaştığı doğum yaptığı sırada çekilmiş fotoğrafları olay oldu.

SUDA DOĞUM YAPTI

Nazlı Hamarat, suda doğum yaptırdığı fotoğraflarıyla çok konuşuldu. Hamarat geçtiğimiz günlerde kocasından evlilik sözleşmesi isteyince terk edilmişti.

Nazlı Hamarat en özel anlarını paylaştı!

"BİR SAAT SUYUN İÇERİSİNDE KALDIM DOĞURDUM"

Paylaştığı fotoğrafları şu yorumu ekleyen Hamarat, "Acaba ne kadar günahım vardı kaç saat sancı çekecektim(halk arasında çekilen sancı saatinin uzunluğuyla günahların çokluğu arasında bir bağlantı olduğu ön yargısı var doğru mu bilmiyorum ben 20 saat hafif 2 saat de çok yoğun sancı çektim 1 saatinde de suyun içinde kalıp doğurdum" ifadelerini kullandı.

Nazlı Hamarat en özel anlarını paylaştı! - Resim : 2

Nazlı Hamarat en özel anlarını paylaştı! ile ilgili etiketler fotoğraf nazlı hamarat suda doğum doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.