Nazlı Hamarat "Artık bir anneyim" dedi ve...

Hamileliğinde son haftaya giren şarkıcı Nazlı Hamarat, ‘Artık Bir Anneyim’ isimli şarkısına Riva’da klip çekti

Stil yarışmasıyla tanınan Nazlı Hamarat, hamileliği ile gündemden düşmüyor. Doğuma 1 haftası kalan Nazlı Hamarat 'Artık Bir Anneyim' şarkısına klip çekti.

"BEBEĞİ KABUL ETMEDİ"

Nazlı Hamarat, ilk başta bebeğin babasının kim olduğunu gizlemişti. Ancak daha sonra bebeğin babasının Aydın Gaffar olduğunu “Aydın’dan evlilik sözleşmesi istedim, reddetti. Ardından bebeği kabul etmedi. DNA testi isteyerek bana hakaret etti.” sözleriyle açıklanıştı.

Öte yandan Nazlı Hamarat karnı burnundayken bile spor yapıyor ve sporda çektiği fotoğrafları da hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmiyor.

 KOCASI BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Nazlı Hamarat'ın kocası Emir Cevdet Şaşmaz Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülmüştü. Nazlı Hamarat eşinin öldürülmesinin üzerinden birkaç ay geçtikten sonra Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Nazlı Hamarat "Artık bir anneyim" dedi ve...*Nazlı Hamarat ve Aydın Gaffar'ın aşk yaşamaya başladığı dönem Aydın Gaffar, Nazlı Hamarat'ın eski eşi Emir Cevdet Şaşmaz'a benzetilmişti.

 

Nazlı Hamarat "Artık bir anneyim" dedi ve... ile ilgili etiketler klip nazlı hamarat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.