Nazlı Canyurt Sergen Yalçın olayı nedir? Nazlı Canyurt kimdir?

Nazlı Canyurt Sergen Yalçın olayı nedir merak ediliyor. Olayın ardından kısa süre sonra çalıştığı kanaldan ayrılma kararı alan Nazlı Canyurt kimdir, Sergen Yalçın olayını araştırdık.

Nazlı Canyurt Sergen Yalçın olayı nedir gündem oldu. Bein Sports spikerliği yapan Nazlı Canyurt birkaç aydır süren baskıların daha fazla yıpratıcı olmaması için kanaldan ayrılma kararı verdiğini açıklayan ünlü spiker, mesleğini de bıraktığını açıklaması spor camiasında büyük bir şok yarattı. Peki, Nazlı Canyurt Sergen Yalçın olayı nedir sizler için araştırdık.

Nazlı Canyurt Sergen Yalçın olayı nedir?

Nazlı Canyurt Sergen Yalçın olayı mesleği bıraktığını açıklaması ardından merak edilmeye başlandı. Fatih Karagümrük-Galatasaray maçından sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın için "X hoca" ifadelerini kullanan Beinsports spikeri Nazlı Canyurt, Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti.

Nazlı Canyurt Sergen Yalçın olayı nedir? Nazlı Canyurt kimdir?

Daha sonra sosyal medyadan bir paylaşım yapan Nazlı Canyurt, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın için yayında kullandığı ifadeler nedeniyle özür dileyerek, üzgün olduğu söyledi.

Nazlı Canyurt Sergen Yalçın olayı nedir? Nazlı Canyurt kimdir?

Nazlı Canyurt kimdir?

Nazlı Canyurt 28 Ekim 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaöğretimini Kadıköy Bahariye İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra Nazlı Canyurt, Bostancı Lisesi'nden mezun olmuştur.

Lisans eğitimini Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Fakültesi'nde tamamladıktan sonra Nazlı Canyurt, ilgi duyduğu habercilik ve televizyonculuğa üniversite son sınıf öğrencisiyken NTV Spor'da staj yaparak başlamıştır.

Staj sonrasında Londra'da yabancı dil ve spor yöneticiliği eğitimi alarak kendini geliştirdi. Türkiye'ye döndükten sonra Kanaltürk'te muhabir olarak çalışmaya başlayan Nazlı Canyurt ardından aynı medya grubunun haber kanalı olan Bugün TV'de spor spikerliği yaptı.

Spor bültenlerinin yanı sıra her hafta pazar günleri 'Canlı Gol' programını hazırlayıp sunmuştur. 1 Eylül 2011'de çalışmaya başladığı Bein Sports'tan 19 Şubat 2021'de ayrıldı.

Nazlı Canyurt Sergen Yalçın olayı nedir? Nazlı Canyurt kimdir? ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Nazlı Canyurt olayı nedir ne oldu? neden istifa etti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.