Nazım Torbaoğlu, Ece Erken için karısından boşandı!

Sunucu Ece Erken, evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı iş adamı Nazım Torbaoğlu ile dün İzmir’de görüntülendi.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ece Erken ile Nazım Torbaoğlu, Alsancak’ta bir kafeye el ele geldi.

Güzel sunucu, Nazım Torbaoğlu’nun boşandığını açıklayarak şunları söyledi:

“Yorum yazan namus abidelerine ithafen; İzmir’e ailemle geldim. Nazım Bey geçen ay boşandı. Ve iki yıl önce açılan dava geçen ay sonuçlandı. Nazım Bey bekar bir erkek. Benim evli erkekle olmayacağımı bilen bilir. Sadece konuşuyoruz. Erkek arkadaşım olup olmayacağına izninizle o bekar ben bekarım karar verme hakkına sahibim."

-nazim-bey-artik-bekar--10095144

Bu haber bir Instagram hesabından paylaşıldı. Erken'in eski eşi Serkan Uçar da bu paylaşımı beğendi. Daha sonra Uçar'ın yengesi paylaşımın altına şu yorumu yaptı: "Yeni kurban domatesçi Nazım, neyse sen yırttın."

Ece Erken ve Nazım Torbaoğlu İzmir'de görüntülendi Serkan Uçar da bu yoruma kayıtsız kalmadı. Uçar da fotoğrafın altına, "Yenge işin gücün yok milletin aşk hayatına yorum yapıyorsun" yazdı.

Nazım Torbaoğlu, Ece Erken için karısından boşandı! ile ilgili etiketler Ece Erken Instagram İzmir nazım torbaoğlu yenge serkan uçar beğeni
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.