Nazım Sangare kimdir? Sangare Türk mü? Nereli?

Nazım Sangare kimdir? Sangare Türk mü? Fenerbahçe'nin yeni transferi Nazım Sangare hakkında araştırmalar devam ediyor. Fenerbahçeli taraftarlar Nazım Sangare'nin Türk mü olduğunu merak ediyor. İşte detaylar...

Nazım Sangare kimdir? Fenerbahçe'nin yeni transferi Nazım Sangare Türk mü? İşte detaylar...

NAZIM SANGARE KİMDİR?


30 Mayıs 1994 tarihinde Almanya'nın Köln şehrinde doğan Nazım Sangare, Türk Milli Takımı'nı seçmiş sağ bek mevkiisinde oynayan profesyonel futbolcu.

Futbola Viktoria Thorr'da başlayan ve amatör lig takımı Bedburger BV'de devam eden oyuncu ilk profesyonel sözleşmesini ve altyapısını ise 2008 yılında katıldığı Alemannia Aachen'dan aldı. 18 yaşında Borussia Monchengladbach'ın 19 yaş altı takımına transfer olan Nazım, 1 sene burada kaldıktan sonra Aachen'a geri dönüp ilk defa profesyonel maç deneyimini burada yaşadı.

Nazım Sangare kimdir? Sangare Türk mü? Nereli?

Aachen'dan sonra önce Fortuna Düsseldorf'a, oradan da Osnabrück'e transfer oldu ve Almanya'nın alt liglerinde oynadı. 2017 yılında 23 yaşındayken Antalyaspor tarafından 250 bin euro bedelle transfer edildi ve Türkiye'de top koşturmaya başladı. Aynı zamanda Antalyaspor formasıyla 2018-2019 sezonunda gösterdiği performansla Türkiye A Milli Takımı'na yükseldi ve 25 yaşında milli oldu.

Nazım Sangare nereli?

Almanya, Köln doğumlu olan Nazım Sangare annesi tarafından Türk, babası tarafından Gineli. Babasının Gineli olmasından ötürü ikinci ismi Carmelo. Yani tam ismi Nazım Carmelo Sangaré.

Nazım Sangare kimdir? Sangare Türk mü? Nereli? ile ilgili etiketler Fenerbahçe nazım sangare kimdir nazım sangare türk mü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.