Nazım Hikmet'in oğlunun ölüm ilanında ilginç detay

Nazım Hikmet'in öz oğlu ressam Mehmet Nazım 67 yaşında, Fransa'nın başkenti Paris'te hayatını kaybetti. Mehmet Nazım'ın vefatının duyurulduğu ilanda ise ABD'li dünyaca ünlü aktör Gary Cooper'ın fotoğrafı kullanıldı.

SuperHaber ÖZEL / Paris’te yaşayan ressam Utku Varlık ölüm haberini sosyal medyadan yayınladığı mesajla duyurdu. Varlık, “Mehmet Nazım’ı yitirdik; Yakın ve uzak bellek, bana tarifsiz bir hüzünü anımsatıyor. Uzaklaşıyoruz yavaş yavaş” mesajını paylaştı.

Nazım Hikmet, 1950 yılında cezaevinden çıktıktan sonra Münevver Andaç’la yaşadığı ilişkiden 1951 yılında Mehmet dünyaya geldi. Hikmet ile Andaç resmi olarak evli değildi ve Nazım Hikmet oğlu Mehmet üç aylıkken Türkiye’den ayrıldı. Mehmet Nazım babası Nazım Hikmet’le küstü ve bugüne kadar babası hakkında hiç bir açıklama yapmadı.

Nazım Hikmet'in oğlunun ölüm ilanında ilginç detay

VEFAT İLANINDA İLGİNÇ DETAY

Mehmet Nazım'ın vefatının duyurulduğu ilanda ise ABD'li dünyaca ünlü aktör Gary Cooper'ın fotoğrafı kullanıldı.

Nazım Hikmet'in oğlunun ölüm ilanında ilginç detay - Resim : 2

Bu tercihin yakınlarının isteği ya da Mehmet Nazım'ın vasiyeti üzerine mi yapıldığı merak konusu. 

Nazım Hikmet'in oğlunun ölüm ilanında ilginç detay ile ilgili etiketler Nazım Hikmet ölüm gary cooper oğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.