Nazım Akmandil, Burcu Esmersoy'a evlenme teklifi etti

45 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy, kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil'den evlilik teklifi aldı. "Çok aşığım, her an evlenebilirim" diyen Burcu Esmersoy sevgilisine 'evet' yanıtını verdi.

İlk evliliğini 2005–2008 yılları arasında Massimo Cusimano ile, ikinci evliliğini ise 2018–2019 yılları arasında Berk Suyabatmaz ile yapan Burcu Esmersoy yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Nazım Akmandil ile İtalya'ya giden Burcu Esmersoy'un sevgilisinden evlilik teklifi aldı.

İTALYA'DA ROMANTİK TEKLİF

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Burcu Esmersoy 3. kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yeniden evlenebileceğinin sinyallerini veren ünlü sunucu Burcu Esmersoy sevgilisinden evlenme teklifi aldı.

Nazım Akmandil, Burcu Esmersoy'a evlenme teklifi etti

Nazım Akmandil ile İtalya'ya tatile giden Esmersoy'a sevgilisi sürpriz yaptı. Tatilden karelerini Instagram'dan paylaşan Esmersoy'un Akmandil'le sarıldığı anların fotoğrafının evlilik teklifi aldığı anlara ait olduğu ortaya çıktı.

 

 

Nazım Akmandil, Burcu Esmersoy'a evlenme teklifi etti ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Nazım Akmandil evlilik teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.