Nazan Öncel koronavirüse mi yakalandı? Sosyal medya hesabından açıkladı...

Şarkıcı Nazan Öncel, “Koronavirüs testi pozitif çıktı, yoğun bakımda” iddialarını, Instagram'dan yaptığı açıklamayla yalanladı.

Ünlüler dünyasında Demet Sağıroğlu, Zülfü Livaneli gibi isimlerin corona virüse yakalandığını açıklamasının ardından Nazan Öncek ile ilgili de corona virüs iddiası ortaya atılmıştı. Öncel için, “Corona virüs testi pozitif çıktı, yoğun bakımda” iddiaları öne sürülmüştü. 64 yaşındaki sanatçı da hakkında çıkan bu haberleri Instagram’dan yalanladı.

“ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIM YERİNDE”

Öncel, “Haberler asılsız olup, şahsımı ve sevenlerimi derinden üzmüştür. Çok şükür sağlığım yerinde ve her duyarlı vatandaş gibi evimde kalarak, başkalarına karşı sorumluluğumu yerine getirmekteyim” notunu yazdı.

Nazal Öncel'in eşi hayatını kaybetti - Magazin Haberleri

Nazan Öncel koronavirüse mi yakalandı? Sosyal medya hesabından açıkladı... ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Nazan Öncel corona coronavirüs covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.